Door Renée
30 oktober 2023

Je wilt foto’s laten maken voor je bedrijf. Of beter gezegd.. je MOET foto’s laten maken voor je bedrijf. Leuk vind je het niet perse en als je eerlijk bent is de zin best ver te zoeken..

Je vind het spannend.
De drempel is best wel hoog.
Je wordt geconfronteerd met je onzekerheden.
Die controle uit handen geven, je vind het maar niks.

“Eerst nog die paar kilootjes er af..”
“Maar wat moet ik dan delen..”
“Er zit vast niemand op mij te wachten..”

Een aantal van de belemmeringen die ik regelmatig hoor mbt het boeken van een shoot. En die ik zelf ook voelde hoor, voordat ik besloot de stap naar meer zichtbaarheid te zetten.

Maar zal ik je eens wat vertellen.. Je bent al goed genoeg zoals je bent! Jouw potentiële klanten willen jou zien. De persoon achter je product of dienst. De juiste klanten zullen bij jou komen om wie je bent en wat je verkoopt, dus blijf dicht bij jezelf. En zeg nou eens eerlijk, zijn we ooit ergens écht helemaal klaar voor?

Ondernemen is stappen zetten, af en toe risico’s nemen en vooral ook investeren. Investeren in jezelf, in je bedrijf en dus ook in je zichtbaarheid. En dat laatste zal zeker bijdragen aan die groei waar je naar op zoek bent.

Zet jij je belemmeringen opzij?

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien