Door Paulien
20 januari 2023

COME ON WOMAN, GROW A PAIR! Het is tijd om niet meer volgzaam alle tips en tricks van andere ondernemers te volgen. Ik zeg niet dat ze niet weten waar ze het over hebben, je kunt van iedereen iets leren. Maar hun pad is niet jóuw pad.

Je bent geen volgzaam schaap, maar een ondernemer! Je bent ondernemer geworden om je eigen pad te creëren, niet om het gebaande pad te volgen. En om onderweg vooral een hoop lol te maken, toch??

Er is maar één ding dat je móet volgen: je gevoel 😜 Jíj weet waar je goed in bent, en waar je energie uit haalt. Jij voelt aan wanneer je iets MOET posten, niet omdat het algoritme dat zegt, maar omdat het je van het hart móet. Of gewoon omdat je er lol in hebt.

Díe posts doen het het beste, want iedereen die ze leest, vóelt jouw frustratie of enthousiasme.

Dus stop met andere godinnen volgen, en wordt er zelf één. Godinnen volgen geen regeltjes en trucjes, en ze doen al helemaal niks ‘omdat het moet’. Ze doen WHATEVER THEY WANT! En juist daarom zijn ze zo leuk om te volgen.

Let’s have some fun! Enne.. mede godinnen vind je natuurlijk hier in Walhalla 😉

Maarre, hier hoef je ook niks mee te doen natuurlijk, whatever you want 😜

Liefs, Paulien

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien