Door Eveline
19 oktober 2022

Daar lag ik dan. Hulpeloos in een grote berg koude sneeuw. De adrenaline gierde door mijn lijf. Ik deed een poging om op te staan, maar meteen zakte ik door m’n pootje. Auw. Dit was niet oké.

Na een heftig skiongeluk stond mijn wereld op zijn kop. Ik stond letterlijk stil. Hoewel ik altijd positief en optimistisch ben, kreeg ik het in die periode zwaar voor de kiezen. Ik moest niet alleen fysiek, maar ook mentaal revalideren. Mijn mindset veranderde en ik voelde dat HET moment daar was. Wat ik voor een baas doe, kan ik toch ook voor mezelf? Doodeng vond ik het. Maar wat had ik te verliezen? Tijd voor nieuw avontuur. Tijd om mijn eigen koers te varen met Buro Eef!

In 2018 sprong ik in het diepe en beet me volledig vast in werkelijk alles wat op mijn pad kwam. Ik ging als een speer! Maar de balans en vrijheid die ik zocht voelde ik niet…

Het roer moest om! Dat doen in mijn bedrijf wat ik het allerleukst vind. Waarmee ik loeiveel impact kan maken. Op een manier die bij mij past met mijn eigen regels. Want dan ben ik op mijn best heb ik maximaal plezier!

Het borrelde en bruiste. Ik voelde het meteen! Als ik toffe, vrouwelijke ondernemers zoals jij zelfvertrouwen en trots mag brengen door van jouw bedrijf een knettergoed merk te maken. Met een complete huisstijl die jouw unieke sprankeling bevat. Die opvalt zodat jouw droomklant niet meer om je heen kan. Yeah! Daardoor vlamt mijn vuurtje als een malle. Dat krijgt én verdient al mijn focus! Ook hier in het Marketing Walhalla.

Jouw business én jouw leven mag een feestje zijn! Mee eens?

Liefs, Eveline

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien