Door Frances
27 oktober 2022

Als je dag in dag uit bezig bent met tekenen zoals ik, dan wordt het op een gegeven moment de normaalste zaak van de wereld. 

“Dat kan toch iedereen?” denk ik dan wel eens.

Maar…blijkbaar niet 😁

Dat realiseerde ik me weer eens op de netwerkborrel van Veritas Advies waar ik voor het eerst live poppetjes ging tekenen. En waarbij ik dus ook live reacties kreeg. 😄

“Wow ik vind dit echt zo knap dat je dit gewoon even tekent”

“Het poppetje wat je van mij hebt getekend is echt bij far mijn meest gelikete post.”

“Ik kreeg echt zoveel DMs erop toen ik mijn poppetje had gepost!”

Nou ik kan je vertellen, dit was wel even goed voor mijn ego! Ik besefte me weer eens dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend is wat ik doe. En toen ik dit vorige week deelde in mijn stories was dit voor velen herkenbaar. Best goed dus om daar af en toe weer eens bij stil te staan! 

Dus vertel op! Wat is een skill waar jij mega goed in bent, maar waarvan je af en toe vergeet dat niet iedereen dat zomaar kan? 

Liefs, Frances

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien