Door Lian
13 oktober 2022

Een tijdje terug had ik met een ondernemer over foto’s voor haar website. Zij vond die van mij zo tof en werd daardoor aangestoken. Ze wilde ook zulke foto’s en had al behoorlijk wat stappen gezet om dat te regelen. Tot ze tot de conclusie kwam dat wat ze bij mij zo tof had gevonden eigenlijk helemaal niet bij haar paste.

Ik herken dit. Jij misschien ook wel. Aangestoken worden door iets wat je bij iemand anders ziet.

Laat je ook vooral inspireren! Dat doe ik ook graag. Maar de echte vraag is uiteindelijk; klopt dit ook echt voor mij? Bij mijn doelen? Mijn klanten? Dit is precies de essentie waar ik met jou in een samenwerking naar op zoek ga.

Ik heb een bepaalde stijl. Je komt bijvoorbeeld niet bij mij voor een hele softe beige stijl, want ik ben meer van stoer en kleurrijk. Maar uiteindelijk gaat het mij erom dat we jou vangen in het ontwerp. Leidend bij de totstandkoming van een design is wie jij bent en wie je klant is. Wat is jouw essentie en wat kom jij als ondernemer brengen? Dat gaat zoveel verder dan wat ik mooi vind. Dat gaat over wat klopt.

Ben jij toch iets meer van de pastels? Geen zorgen. Ook daarmee kan ik uit de voeten hoor, zolang het helemaal past bij je doelgroep 😉

Liefs, Lian

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien