Door Marloes
27 september 2022

Vertel het me vriendin ๐Ÿ˜.

 Ik ben bijna verliefd op je hier, maar dan kijk ik op je website en dan ga je definitief de friend zone in.

Want ja: je ziet er capabel uit. Maar ben je ook leuk? Is dat nu duidelijk voor bezoekers? ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ

We willen niet alleen samenwerken met mensen die de taak volbrengen. We willen iemand die ook het hele proces een beetje leuk maakt ๐Ÿฅณ.

Daarom ga jij ook naar die bar waar je als familielid wordt ontvangen en niet naar die ernaast, ook al zijn de cocktails daar beter. (Ja weet ik veel, weet jij een beter voorbeeld? ๐Ÿ˜›)

We blokkeren allemaal een beetje op onze website, want dan is het opeens definitief en spannend en komen er niet alleen empathische vrouwen kijken. Een beetje zoals op LinkedIn? ๐Ÿ˜‚

Maar knoop het nog 1 keer in je oren: je schrijft voor jรณuw doelgroep.

Schrijf je teksten anders gewoon met de gedachte dat je op insta zit. Kopieer en plak wat uit je posts desnoods.

Helpt dat? ๐Ÿ˜ƒ

Ik kijk er naar uit. Dan kan ik weer verder met m’n girlcrush ๐Ÿ’•.

Liefs, Marloes

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wรฉl maken, รฉn makkelijker.

Doe-het-ZELF:ย in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel รฉn met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? ๐Ÿ˜‰

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien