Door Merel
31 oktober 2022

Multimensen zijn mensen die veel kunnen, veel willen en veel doen. Ze hebben veel ideeën, leren graag, ontwikkelen snel. Je kent ze misschien ook als multipassionates, multipotentialites, multitalenten, renaissance soul of een van de vele andere termen die men gebruikt. Vind ik grappig: dat we zelfs daarin niet kunnen (of willen) kiezen voor één ding 😉

Er zijn verschillende “typen” multimensen, zoals de Group-hugger, Slasher, Einstein en Feniks die Emily Wapnick omschrijft in haar boek “How To Be Everything” (aanrader!). Barbara Sher heeft het in haar boek, Refuse to Choose, over cyclische en sequentiële scanners. Elizabeth Gilbert noemt ze “kolibrie’s”. Ik ontdekte laatst ✨de stapelaar✨. Kortom: hokjes genoeg voor mensen die niet in hokjes willen 😂 En dat vind ik belangrijk, want A) onze hersenen hebben nou eenmaal hokjes nodig om de wereld te kunnen begrijpen, en B) ik gun iedereen een hokje waar ‘ie zich in thuis en begrepen voelt. 

Daarnaast: weten welk type multimens je bent, maakt je leven een stuk makkelijker. Je gaat jezelf meer begrijpen, maar ook inzien hoe je jezelf en/of je bedrijf bijvoorbeeld het beste in de markt kunt zetten. Dat is voor “gewone” ondernemers al een uitdaging, maar voor mensen die veel doen en aanbieden helemaal! Hier mag je me helemaal hartstikke voor bellen: ik help je een bedrijf neerzetten en/of uitbouwen waarin al die dingen die je doet, kunt en wil samenkomen in een te gek concept, een helder aanbod en een goed verhaal. 

Liefs, Merel

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien