Door Manon
25 september 2023

Branding of website in 1 dag hoe dan?

Een branding of website in 1 dag is niet voor iedereen weggelegd. Je moet snel kunnen beslissen. Ben je een echte twijfelkont en heb je altijd de mening van anderen nodig? Dan is deze methode niet handig. Maar weet je snel of iets goed is als je het ziet, dan is deze manier van designen perfect!

Het grote voordeel van een 1-dagstraject is dat je heel intensief betrokken bent bij de ontwikkeling van jouw branding of website. Omdat je alles voor je ogen ziet ontstaan en ook meteen je feedback kan geven, snap je ook veel beter waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe alles werkt.

Maar let op: dit concept werkt alleen als je ook echt een klik hebt met je designer. Een 1-dagstraject is intensief en draait op energie. En die moet echt van beide kanten komen, anders is het net als trekken aan een dood paard. Je komt nergens.

En dan nu de hoe:

Voor zowel branding als website is voorbereiding key 🔑

Bij een personal brand ben jij het uitgangspunt, in alle andere gevallen is het je doelgroep. Wat heb je te vertellen en aan wie? Wat vind jij mooi, wat ziet je doelgroep graag? Op basis daarvan maken we een concept.

🎨voor branding zijn dat 2 stijlconcepten waarvan we er 1 uitwerken op jouw designdag.

🖥️ voor websites is dat een voorstel hoe de opbouw van de site gaan zijn en welke sfeer deze uit moet stralen. Op jouw designdag gaan we deze helemaal vullen met jouw huisstijl, teksten en foto’s.

En dan.. is het design Day! That’s where the magic happens. Op deze dag werken we echt samen. Je krijgt een kijkje achter de schermen. Letterlijk! Je mag meekijken in kladversies, je mag afschieten wat je niet mooi vind, suggesties opperen wat je graag ziet en je kijkt live mee naar het effect van jouw feedback. Automatisch zit deze dag dus ook vol met tips en tricks. Je mag alles zeggen, vinden en vragen.
Misschien moeten we het wel Powerday noemen in plaats van Design Day.

Stel je voor dat het jouw designdag is. Welke vraag ga jij dan ZEKER stellen?

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien