Door Renée
7 november 2022

“Eerst nog die paar kilootjes er af..”
“Als ik die omzet haal dan..”
“Ik ben er nog niet helemaal klaar voor..”

Een aantal van de belemmeringen die ik regelmatig hoor met betrekking tot het boeken van een shoot. En die ik zelf ook voelde hoor, voordat ik besloot de stap naar meer zichtbaarheid te zetten.

Maar zal ik je eens wat vertellen.. Je bent al goed genoeg zoals je bent! Jouw potentiële klanten willen jou zien. De persoon achter je product of dienst. De juiste klanten zullen bij jou komen om wie je bent en wat je verkoopt, dus blijf dicht bij jezelf. En zeg nou eens eerlijk, zijn we ooit ergens écht helemaal klaar voor?

Ondernemen is stappen zetten, af en toe risico’s nemen en vooral ook investeren. Investeren in jezelf, in je bedrijf en dus ook in je zichtbaarheid. En dat laatste zal zeker bijdragen aan die groei waar je zo hard naar op zoek bent.

Ja, het is een investering maar het gaat je zoveel opleveren! En ik beloof dat je er geen seconde spijt van krijgt 💜

Liefs, Renée

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien