Door Linde
14 december 2022

Door dit drastische besluit veranderde alles..

Een jaar geleden ging het best lekker met m’n bedrijf.

Ik zat een maand vooruit volgeboekt en ik trok leuke klanten aan. Mega uitdagend voelden de shoots meestal niet, maar ik deed er vrij weinig aan om dat te veranderen.

Ik wist wel: op deze manier zag ik het niet veel langer meer zitten. Steeds dezelfde trucjes, steeds dezelfde hordes, en nog altijd een periodiek tekort aan klanten.

Eind 2021 was ik mijn risicomijdende gedrag zat.

Ik besloot dat 2022 het jaar zou worden waarin ik alleen nog maar deed waar ik van m’n tenen tot m’n kruin ZIN in had. Ook als het eng was.

Nog geen maand later stapte ik in het jaartraject van Merel van Vugt, omdat ik zin had in een coach en ik zou wel zien hoe ik het ging betalen.

Ik lanceerde spontaan mijn thuisstudio in m’n kamer van 20m2.

Ik schreef me in voor Colorpop, opnieuw zonder enig idee hoe ik het zou financieren.

Ik plande voor m’n eigen branding een videoshoot die voelde als een droom die uitkwam, inclusief enorme poofy jurken. 👗

In september organiseerde ik de Iconic Concept Convention, het kleurrijkste netwerk- en fotografie event van het jaar (en gelijk mijn eerste event ooit).

Hoe de zaken ervoor staan?

Merel helpt me enorm op business en persoonlijk vlak én ze hoeft nog steeds geen deurwaarder achter me aan te sturen. 😉

Het liep storm in m’n thuisstudio en ik draaide direct m’n eerste 8K maand.

Ik investeerde 4K in Colorpop en het was elke cent waard; het was life-changing en heeft in een paar weken tijd al bizar veel nieuwe kansen opgeleverd.

Op de resultaten van de videoshoot volgden meer reacties dan ooit, inclusief een aantal waardevolle leads.

M’n event was na 48 uur voor bijna 50% uitverkocht.

Ik ben er heilig van overtuigd dat dit alles heul anders had uitgepakt, als ik het had gedaan vanuit iets anders dan pure lol en enthousiasme.

Dat enthousiasme was er namelijk al vóórdat ik positieve resultaten behaalde.

Echt, ik kan het niet genoeg benadrukken: meid, ga alsjeblieft de dingen doen die té mooi/groots/leuk voelen om waar te zijn. Dáár zit de magie.

Pak uit. Take a risk. Ga waar niemand anders gaat. You won’t regret it. 🦄

Liefs, Linde

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien