Door Manon
3 april 2024

HET geheim voor grote groei is grote schoenen.

Klinkt een beetje maf maar het is echt waar. Die “grote” ondernemer die jij zo bewondert? Die tonnen om lijkt te zetten in een paar uur?

Die staat echt niet iedere dag in haar glitterjurk of mantelpak op stiletto’s met champagne te zwaaien. 🪩 Ook zij heeft bad-hair days en cyclus-pukkels.

Wat ze wel doet?
👉 Ze laat haar beste kant zien, maar dan uitvergroot. Ze laat zien dat zij DE expert is in haar vakgebied. Je kan niet om haar heen, je ziet de grootste versie van haar overal waar je kijkt. En nee, ze loopt niet NAAST haar schoenen, maar stiekem, als jij niet kijkt, stopt ze een paar extra watten in de neuzen, zodat ze blijven zitten aan haar voeten.

👠 Wat ze doet, is een paar schoenen aantrekken die stiekem nog een beetje te groot is. Een paar schoenen die een beetje te hoog en te shiny is. Die schoenen die ze bij anderen ziet en denkt: als ik .. <insert een random beperkende gedachte> dán kan ik ze dragen.

Het grote verschil is dat zij denkt: als zij het kunnen kan ik het ook. Ik trek ze alvast aan en dan passen ze me in no time. 🔥

Die schoenen? Dat is je branding, dat is je website. Dat is de complete look en feel van jouw merk. Van jou als merk.
Alles moet net een beetje groter zijn dan waar jij je comfortabel mee voelt. Vertel: wat “moet” jij eerst voordat je die grotere schoenen aan gaat trekken?

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien