Door Linde
10 november 2022

Oké oké, ik kan het niet langer ontkennen…

Ik HOU van zichtbaar zijn. Ja echt.

Content maken. Tegen de camera praten. Stories opnemen. Een merk bouwen. M’n eigen ontwikkeling volgen in zowel stilstaand als bewegend beeld.

In een virtuele wereld waar zichtbaar zijn vaker wordt aangehaald als een noodzakelijk kwaad dan als iets leuks, nodig ik je uit om het eens anders te bekijken.

Zodra jij de “oké vooruit ik laat wel foto’s maken omdat iedereen het doet maar eigenlijk vind ik het heel stom en ohja ik ben niet fotogeniek” fase, en/of de “ja vet gênant man stories opnemen maar ja ik moet ergens klanten vandaan halen dus het moet maar hè #ongemakkelijk” fase weet te ontgroeien, gaat er een ENORME wereld aan creativiteit en connectie voor je open.

Waarin je helemaal LOS kan met zelfexpressie (eindelijk eens wilde kleurrijke foto’s die bij je persoonlijkheid passen I’m just sayin’).

Waarin nieuwe klanten en business buddies op JOU afkomen omdat ze helemaal aan gaan op jouw content en dus op jou als persoon.

Waarin je jezelf steeds beter weet te presenteren, je een steeds beter beeld krijgt van hoe je overkomt op anderen en je zo je communicatieskills blijft upgraden.

Ja, je poseert in een studiosetting en je zit niet ECHT in je roze broekpak aan de champagne.

Ja, je zit in je eentje tegen je telefooncamera te lullen alsof ze je beste vriendin is.

So fucking what? Wordt het niet eens tijd dat we ons daar overheen zetten met z’n allen?

Die gêne rondom jezelf laten zien, jezelf laten vastleggen om wát voor reden of met wat voor doel dan ook, al is het gewoon omdat je er zin in hebt, is die niet een beetje passé?

Vertel: hoe is jouw rela met zichtbaarheid? #itscomplicated

Liefs, Linde

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien