Door Renée
25 mei 2023

Kom, straal met mij! ✨

Ik zou willen dat jij jezelf eens door mijn ogen kon zien. Echt ik gun het iedereen om te leren wat ik hier de afgelopen twee jaar over geleerd heb.

Ik denk dat ik inmiddels meer dan 100+ vrouwen gefotografeerd heb. En weet je wat mij iedere keer opvalt? Dat ik zoveel positiever en liever ben voor jou dan jij voor jezelf.

Ik zie een mooie vrouw. Jij ziet 20, 10 of enkel een kilo teveel.
Ik zie een fantastische lach. Jij ziet te dicht geknepen oogjes, te dunne lippen of een iet wat scheve tand.
Ik zie een stralend, positief mens met wie ik zou willen samen werken, waar ik nieuwsgierig naar ben! Jij ziet een buikje, een rolletje, een lelijke bovenarm of iets anders dat je afleid van die stralende vrouw op de foto.

En ik snap het! Want zo keek ik voorheen ook (en soms nog steeds want laten we eerlijk zijn, het blijft moeilijk!). Maar inmiddels weet ik dat jullie net zo naar mij kijken als ik naar jullie. Probeer eens naar jezelf te kijken zoals de rest jou ziet. Zonder al die veroordelingen. Zonder die enorm strenge blik. Kijk eens naar het totaal plaatje. Focus ook op je energie, op je persoonlijkheid. Want dat is je kracht. Daarom ben jij wie je bent en daarom kiezen je klanten voor jou! Compleet met al die kleine afleidingen die voor anderen helemaal niet mee tellen. Het is zo bevrijdend om ze niet meer zo zwaar te laten wegen.

Vandaag ga ik shooten met @francoise.verhoef en in de stories kun je gezellig met ons meekijken! Ik wens jullie allemaal een stralende dag 😉💜

Liefs!
Renée

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien