Door Paulien
2 januari 2023

Weet jij waarom de Efteling zo’n mega sterk merk is? De Efteling snapt dat IEDER DETAIL ertoe doet, als het op branding aan komt.

Loop er maar eens een rondje: alles is betoverend en magisch, van de servetten tot aan de prullenbakken, en van de huurbuggy’s tot de bewegwijzering. AL-LES.

En daar kunnen wij als eenpitters wat van leren. Natuurlijk hoef ik niet jaarlijks miljoenen klanten in mijn attracties (dat klinkt fout 🤣), maar ik wil wel dat iedereen mijn bedrijf zó tof vind, dat ze er een keer geweest móeten zijn. Bij mij, en niet bij het speeltuintje in de wijk. Ook leuk, maar lang niet zo magisch!

Hoe krijg je dat dan voor elkaar als zzp’er? Nou.. door te zorgen dat je je merk tot in de puntjes doorvoert. Wat wil je uitstralen met je bedrijf? Breng dat eens terug naar maximaal 5 eigenschappen. In mijn geval bijvoorbeeld enthousiast, uitgesproken en benaderbaar 💛

Die woorden, dat gevoel, vertaal je door naar ál je huisstijlelementen; van je foto’s tot je kleurenschema, en van je tone of voice tot je lettertype.

Klopt je algehele vibe? Trek hem dan door naar AL je uitingen, zodat óveral waar je klant met jou in contact komt, dat gevoel er vanaf druipt. Van je website tot je social media, van je offertes tot je emailhandtekening, en van je foto’s tot je facturen.

Veel werk? Dat hoeft het echt niet te zijn. One step at a time! Laten we vandaag eens beginnen met iets kleins; je profielfoto! Matcht die al met je branding en met het gevoel dat je uit wil stralen? Stuur hem me toe, dan geef ik hem een kleine makeover!

Tell me; is jouw branding al tot in den treure OVERAL doorgetrokken?

Liefs, Paulien

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien