Door Wieteke
19 december 2022

Serieus veel plezier. ✨

Want jongons… Wat een ingeklapte fluit krijg ik soms zeg. Als ik zo rondscroll, word ik toch wel een tikkie een Debbie Downer als ik zie hoe zakelijk iemand zijn of haar bedrijf inzet. Precies zoals het heurt: met woorden die leeg zijn en allesbehalve eigen, het standaard zakelijke marketingriedeltje, het logo wat conform trend is, evenals die weinig zeggende beige kleuren. BORING.

Waar is de echte persoon die achter het account zit?! Zijn er echt zoveel eenheidsworsten?! Of doen ze alsof?! Zijn ze echt zo verschrikkelijk stijf en saai?! Ik geloof dit echt oprecht niet. Dit zijn moetjes, omdat ze denken dat het zo hoort.

🚨NIEUWS MEDEDELING🚨

Je kunt bloedjeserieus zijn en terugverlangen plezier hebben!

Het is jouw bedrijf, dus jij bepaalt de regels. Je kunt er niet voor iedereen zijn, dus waarom probeer je het dan voor iedereen goed te doen? Je gaat hierdoor jouw allerleukste klanten mislopen, omdat ze de echte persoon achter de content niet zijn. Ze geloven in dat masker wat je opzet en daardoor kunnen ze op je afhaken. Eindstand: altijd kaa uu tee klanten omdat je de verkeerde mensen aantrekt.

Geloof mij: het is een verademing als je 100% jezelf bent in je bedrijf.

SUND als je dit laat liggen.
Kunnen we wat aan doen, en HOE. Geen maskers, geen filters, geen concessies. Ik leer je deze week hoe je met een bak zelfvertrouwen jezelf en je boodschap de wereld inslingert, en hoe je hier precies de juiste klanten mee aantrekt. Je zult geen dag meer werken, omdat je precies doet wat je wil doen. Dit levert zoveel energie op dat je nog harder zult gaan bruisen dan een bruisbal.

Dussss. Waar kies jij voor? Kaa uu tee klanten, of nooit meer een dag werken? KOM OP DAN! 🥳

Liefs, Wieteke

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien