Door Lian
5 december 2022

Lijkt jouw website een beetje te veel op… jou? 😬

Ik weet het, het is super lastig, maar je website gaat niet over jou. Het gaat over je KLANTEN. En elk klein detail, kleurkeuze, foto en elk element moet met hun resoneren.

Bij het maken van een website gaan ondernemers vaak uit van wat zij zelf mooi vinden, maar dit kan heel verkeerd uitpakken als jouw doelgroep anders is dan jijzelf.

Om jouw eigenheid erin te brengen kun je natuurlijk wel jouw passies verbinden aan wat je aanbiedt. Ik vind het leuk om andere avontuurlijke en intuïtieve mensen aan te spreken dus ik neem reizen en moderne spiritualiteit mee in mijn branding!

Er zit super veel waarde en verbinding in het delen van sneak peeks uit je leven, zodat je een band kunt opbouwen met je publiek. Ik zou nooit aanraden om je persoonlijkheid VOLLEDIG uit beeld te halen maar leg de focus op connectie en herkenning.

Wat zijn strategische slimme dingen of juist blunders geweest die jij hebt overwogen om op je website te zetten?

Liefs, Lian

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: je vindt 100.000 tips & tricks in ons blog, geschreven door al onze Walkuren. Sorteer bovenaan op de categorie waar je mee aan de slag wil. Branding, fotografie, animatie, webdesign; we’ve got your back!

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien