Door Wieteke
15 december 2023

Ik kan er niets aan doen dat mijn zelfvertrouwen jouw onzekerheid triggert 🤷🏼‍♀️

Mensen vinden vaak iets van mij:
Ik ben te luid, te aanwezig, te rauw, te eerlijk, te flapuit, te enthousiast, te kwetsbaar, te groot, te veel.

Eerder werd me dit ook vaak verteld. WERD ja, want ik krijg het nu niet meer mee. Niet omdat het niet meer wordt gezegd, maar omdat het me niets doet.

Ik ben wie ik ben, en daar hebben mensen maar mee te dealen. Alles wat iemand van mij vindt, missen ze in zichzelf of wordt er iets getriggerd wat zij graag hadden willen zijn. Want dat is wat er aan de hand is: ik hou spiegels voor en veel mensen vinden het niet leuk om daar in te kijken. Maar dat heeft niets met mij te maken, maar alles met die persoon.

En dat is de wijze les die tante Wiet vandaag aan je mee wil geven:

Laat niemand je licht dimmen omdat ze moeite hebben met de felheid ervan. Laat je discobal (groot of klein) lekker flikkeren en doen. Zelfvertrouwen is geen arrogantie, maar precies wat het is: jij gelooft in jezelf.

Mensen gaan toch altijd wat van je vinden, kun je maar beter de enige mening aantrekken die er echt toe doet:

✨die van jezelf✨

Liefs, @wietekevandiggele 🪩

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien