Door Paulien
17 juli 2023

“NOW IS THE TIME!” bulderde hij tegen me. Echt, met mijn 1.90m ben ik niet snel onder de indruk van een man, maar door deze grote donkere vent van zeker 2.10m wou ik me spontaan achter mijn zusje @lets_get_loes verstoppen 🤣

We waren samen aan het dansen in een superleuke R&B discotheek in Malta, zo één waar alle mannen zo goed konden dansen dat wij ons een stel Hollandse harken voelden, al kunnen wij echt allebei wel dansen al zeg ik het zelf 😉

Maar ik schrok me dus kapot toen hij ineens achter me stond en in mijn oor bulderde “DO YOU WANNA DANCE?”

“Ehhh.. no thanks, maybe later!” piepte ik, people pleaser als ik ben.

Maar deze reus gaf niet snel op en stond 5 minuten later dus weer voor mijn neus: “NOW IS THE TIME” 🤣

Ik weet niet meer hoe ik reageerde, volgens mij ben ik met een zielig gilletje weggevlucht. Achteraf dikke spijt van, want wie weet had ik de sterren van de hemel gedanst met deze imposante dude!

Wat is nou de moraal van dit verhaal?

Als je wacht tot alle omstandigheden perfect zijn en je genoeg moed hebt verzameld, kun je wachten tot je een ons weegt.

Denk dan even aan die bulderstem die tegen je zegt “NOW IS THE TIME!”

Gewoon gaan met die gierende zenuwen, en dans de sterren van de hemel 😁

Liefs, Paulien (@werkaanjouwmerk)

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien