I had a dream..

Waarin ondernemen voor iedereen een feestje is

Zo ontstond het Marketing Walhalla

En met zn allen staan wij voor..

$

meer FUN

Want FUN is aanstekelijk, en aantrekkelijk! Als je onderneemt vanuit fun, hoef je nooit meer aan klanten te trekken. Je trekt ze áán, als een magneet! Laat je enthousiasme over je werk zien, en je belandt in een opwaartse spiraal.

$

minder MOETEN

Je moet helemaal niks! Ik ben echt allergisch voor marketing trucjes en copy paste strategieën. Wat voor jou werkt, hoeft voor een ander niet te werken, en vice versa. Trek je niks aan van algoritmes en gouden formules. Het enige dat je MOET volgen, is je gevoel 😉

$

meer SAMEN

Ondernemen eenzaam? Bahaha, laat me niet lachen. Ik heb nog nooit zo snel nieuwe mensen leren kennen, zoals heel Walhalla! Je hoeft het allemaal niet alleen te doen, maak er een gezellig feestje van met gelijkgestemde ondernemers!

Wie heeft dat bedacht dan?

Deze serial and not so serious ondernemer

paulien

Paulien van Bunnik, aangenaam! Enthousiaste ondernemer sinds 2015. In de afgelopen jaren startte ik met CV Atelier (cv’s op maat), WERK aan jouw MERK (marketing en branding voor ondernemers) en het MARKETING WALHALLA!

Ik heb altijd meer opdrachten gehad dan ik aan kon, klanten benaderen míj en niet andersom. Dat zeg ik niet om mezelf op de borst te kloppen, maar omdat jij dat ook kunt leren.

Het is voor mijn gevoel namelijk heel simpel: maak je enthousiasme voor je werk zichtbaar, en blijf dicht bij jezelf! Dan weten klanten jou te vinden, en dat maakt ondernemen een stúk leuker. Let’s have some fun together!

Zijn die andere Walkuren gewoon aan komen waaien?

Haha bijna wel! Ik krijg die vraag regelmatig; hoe kom je aan zo’n toffe club ondernemers bij elkaar?? Maar honestly; dat ging echt vanzelf! De Walkuren zijn stuk voor stuk ondernemers die ik zelf al volgde omdat ik ze inspirerend vind.

Allemaal vrouwen die er helemaal hun eigen feestje van maken, en daarmee een succesvol bedrijf hebben opgebouwd. En ik denk dat ze voor jou net zo inspirerend kunnen zijn als voor mij. Benieuwd wie ze allemaal zijn?

Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker

Daar gaan we samen voor zorgen

You ain’t seen nothin’ yet! Het MARKETING WALHALLA staat nog in de kinderschoenen; er komt nog veel meer tofs aan! Nu al vind je hier onze webshop met DIY producten (binnenkort nog veeeel meer), tig blogs en een heel leger aan Walkuren die je uit de brand kunnen helpen. 

Ons doel? De grootste en leukste kennisbank worden voor FUNtrepreneurs op het gebied van online zichtbaarheid. Een one-stop-shop met bakken inspiratie, betaalbare DIY producten én experts die je alles uit handen nemen!

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, of wil je samenwerken met het MARKETING WALHALLA? Ik denk graag met je mee, stuur me gerust een bericht via het contactformulier!