Door Fleur
17 januari 2023

Trek jij jouw branding overal in door? Als ZZP’er verkoop je niet alleen je diensten..

“Ok, wat bedoel je daarmee Fleur?”

Nou kijk: er zijn honderden copywriters, grafisch ontwerpers en animators. Dus hoe onderscheid jij jezelf van de rest? 🧐

Door middel van personal branding! Jij maakt jouw bedrijf en diensten uniek. Mensen stappen op je af en willen iets bij je kopen, omdat ze een klik met je voelen. Die klik bouw je op aan de hand van marketing. De beste vorm van marketing is tegenwoordig videomarketing. We willen graag zien hoe iemand overkomt, wat iemands karakter is. 📹

Aan de hand van wat diegene vertelt en laat zien, voelen we een verbinding. Jouw volgers kunnen zich vinden in jouw verhalen.

Dat is het begin van een sterke personal brand. Jij maakt jouw diensten uniek. GIFjes zijn een leuke manier om je personal branding te versterken, maar natuurlijk gaat het veel verder dan dat!

Je kan:
🌻 In je stories een kijkje geven in je leven. Wat houdt je bezig, en wat voor problemen ervaar je als ondernemer? Je zult merken dat er veel herkenning is wanneer je deze dingen deelt. Dat creëert verbinding en zorgt ervoor dat mensen die hetzelfde denken eerder voor jou kiezen. Je trekt gelijkgestemden aan.
🌸 Video’s en reels opnemen die laten zien hoe jij jouw diensten aanpakt. Wat doe je anders dan anderen?

Je kan je branding ook versterken door je huisstijl overal in door te trekken. Zoals:
🌼 Kleding dragen in je huisstijl! Een van de leukste manieren om je brand te benadrukken.
🌺 Cadeautjes weggeven in jouw huisstijl (zoals de buttons die ik weggaf tijdens het ondernemers Efteling uitje!)
🌷Instagram templates gebruiken voor je stories en posts, dat helpt zooo goed. @manja.ontwerpt heeft mijn templates gemaakt! 😍

De mooiste manier waarop jouw personal brand je helpt met verkopen is niet alleen via sociale media, video’s en ontwerp, maar ook wanneer je deze door kan trekken in live netwerkevents. Je communiceert jouw bedrijf, diensten en jezelf als 1 identiteit. Je zult zien dat je dan ook op netwerkevents beter verkoopt.

Wat is jouw mening over personal branding? Merk je ook dat je daarmee gelijkgestemden aantrekt? 🌈❤️

Liefs, Fleur

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien