Amber Rosa

Amber Zwanenburg-Rozendaal

Daphne de Windt

Hoi, ik ben Amber!

Content consultant voor ondernemers die met hun expertise bijdragen aan een fijner leven voor hun (ondernemende) doelgroep. Ik help je onderscheidende content te creëren vanuit je persoonlijkheid, oprechtheid en passie om te helpen.

Ik ga je geen feitjes vertellen over mezelf, omdat ik weet dat deze totaal geen toegevoegde waarde hebben voor jou.

Wellicht neem je de tijd om het te lezen, maar één keer verder scrollen en je bent alweer vergeten dat een cortado mijn favoriete koffie is.

Ik raad mijn klanten en volgers dan ook altijd aan om een post te schrijven vanuit deze intentie: Hoe kan ik mijn doelgroep vandaag helpen?

Want pas als je ideale klant in de gaten heeft dat je iets waardevols te bieden hebt, raakt ze geïnteresseerd in jou als persoon.

Egoïstisch zijn we, hè? Maar eigenlijk is het heel logisch,
want in deze online wereld waarin we elke dag overspoeld worden met content stoppen we pas met scrollen als iets interessant genoeg is.

Wat het nog lastiger maakt is dat simpelweg kennis delen niet genoeg is om de aandacht te trekken en vast te houden.

Wat werkt dan wel? Content waarmee je jouw doelgroep op weg helpt, met een flink sausje van jezelf eroverheen.

Hierdoor leren mensen jou en je expertise kennen nog voordat ze je hebben ontmoet. Iets dat hard nodig is als je wilt dat ze in je aanbod investeren.

Hoe je dat doet? Daar help ik je bij. Ik leg verbindingen tussen je expertise, persoonlijkheid, missie en doelen. Dit zorgt voor content waar je ideale klant iets aan heeft en waarmee ze je beter leert kennen, waardoor jij de expert wordt met wie ze wilt samenwerken.

En, weet je nog wat mijn favoriete koffie is?

Hier vind je mij:

Paulien over Amber

Daphne de Windt

“Ik kan echt genieten van de posts die Amber schrijft, zij weet zo perfect een sfeer te schetsen en ze straalt voor mij pure rust uit. Alsof je gewoon met een kopje cappucino (of sorry Amber, een cortado) erbij met een vriendin zit te kletsen. Het is dat ik schrijven zelf zo leuk vind, anders zou ik haar direct inschakelen om al mijn posts te schrijven haha! Zij weet (beter dan jij zelf lijkt het wel) wat jouw klanten willen lezen, en verplaatst zich moeiteloos in jouw tone-of-voice. In no time heb je een volle contentkalender die vóelt alsof je alles zelf hebt geschreven, maar dan leuker 😉 Heerlijk!”