Antje Veld

Antje

Daphne de Windt

Hi, Antje hier!

Als copywriter en schrijfcoach help ik zelfstandig ondernemers om meer te klinken als zichzelf.

Klinkt een beetje gek. Want hoezo heb je iemand ánders nodig om te klinken als jezélf?

Nou, in de praktijk werkt het voor veel ondernemers zo dat ze zichzelf vaak een beetje kwijtraken als ze moeten schrijven voor hun bedrijf.

Gaan ze ineens heel raar doen.

Moeilijke woorden gebruiken. Warrige woorden gebruiken. Te veel woorden gebruiken. Te weinig onderzoek doen vóórdat ze woorden gebruiken.

Maar daar zitten logische redenen achter.

Bijvoorbeeld:

1. Omdat je het ongemakkelijk vindt om het over jezelf te hebben en je je niet wil opdringen aan anderen (feeling all the feelings 🙈😖)

2. Omdat je denkt dat je heel zakelijk moet doen om serieus genomen te worden (ja hallo, tis wel je WERK hè👩‍💻👨‍💼)

3. Omdat je het té goed wil doen, waardoor je er veel te veel over na gaat denken (en het juist heel onnatuurlijk wordt🥸🥱)

4. Omdat je het misschien een beetje spannend vindt om te klinken als jezelf (want stél je voor dat iemand het stom vindt🤐💩)

5. Of doordat het zó druk is in je hoofd met allerlei plannen en ideeën dat je door al het lawaai niet meer goed kan horen hoe je ook alweer klinkt (hallo, wat zeg je, HALLOOO?! 📣🙉)

Heel normaal dus dat het niet altijd vanzelf gaat.

Maar het is wél fijn om te klinken als jezelf.

Want dan wordt de kans een stuk groter dat je verhaal helder is, je niet lijkt op al die andere ondernemers in je branche en de mensen die bij je aankloppen ook echt goed bij je passen.

Wat je werk allemaal een stuk leuker en makkelijker maakt.

Laat dat nou ook precies zijn waar @hetmarketingwalhalla voor staat.

Daarom voel ik me hier helemaal thuis!

(Dat én omdat ik nu eindelijk een leuk antwoord heb op die verschrikkelijke verjaardagsfeestjesvraag: ennuh, wat doe je? Ik ben een Walkure!’)

Hier vind je mij:

Paulien over Antje

Daphne de Windt

“Antje is zo leuk als discodip op je softijsje, schreef ik ooit, en een mooier compliment kun je van mij niet krijgen 😉 ik word zo blij van Antje! Ik zit regelmatig hardop te lachen om haar posts of nieuwsbrief (the V-files!), heerlijk droge humor en ze zegt waar het op staat. Ik werk regelmatig met haar samen voor klanten die het schrijfwerk liefst uitbesteden. Zij vat iemands persoonlijkheid en tone of voice in één geniale webpage, óf ze leert je hoe je dit zelf doet. Persoonlijk vind ik haar veel te goedkoop dus huur haar snel in, voor ze doorheeft dat ze haar prijzen moet verdubbelen ;)”