Bente Online

Bente van Engelenburg

Daphne de Windt

Hi, ik ben Bente!

Al sinds ik een klein meisje was, heb ik een hoofd vol ideeën. Altijd nieuwe dingen voorstellen en altijd een plan paraat. Het was voor mij als vanzelfsprekend om daar mijn werk van te maken.

Ondernemers weten mij te vinden als de creatieve prikkel voor eindeloos veel content ideeën, energie én een duidelijk plan.

Met alleen een stapel toffe ideeën ben je er natuurlijk nog niet. Naast mijn opleiding media management en marketing heb ik me volledig gestort op de kansen van social media voor de zakelijke markt. Instagram ken ik door en door; ook platformen als Facebook, LinkedIn en Pinterest neem ik mee in mijn content strategieën.

Wil je online opvallen, maar loop je tegen allerlei problemen aan? Stuur me even een berichtje!

Ik heb al heel wat merken een online transformatie mogen geven, en heb tientallen ondernemers enthousiast gemaakt over social media.

Ik ben pro-actief, energiek en niets is mij te gek. Na onze samenwerking voel je je gemotiveerd, geïnspireerd én zal jouw merk online opvallen.

Ik werk graag met inspirerende merken en ondernemers die het graag nét even anders aanpakken. Herken je je hierin en wil je graag actie in je social media? Dan zijn wij vast een goede match!

Paulien over Bente

Daphne de Windt

“Onze Instagram Angel! Ik weet niet hoe ze het doet, maar Bente is áltijd op de hoogte van alle laatste Instagram trends, en deelt die tips direct met je in stories, reels en posts. Niet ingewikkeld, gewoon dit moet je doen en dit vooral niet, en dit zou het voor jou kunnen betekenen. I love it, lekker nuchter en to the point. Vind jij social media echt een moetje en kneiteringewikkeld? Ga dan eens met Bente zitten om een simpele maar léuke strategie neer te zetten!”