Blinck Fotografie & Visagie

Linde van der Kamp

Daphne de Windt

Hey meid!

Personal branding fotografie lijkt met de dag voorspelbaarder en eentoniger te worden. ZO zonde! Zelf ben ik groot voorstander van je níet aan de regels houden, het níet op safe spelen en volledig uitpakken als het gaat om jouw visuele identiteit.

Je hebt grootse plannen met jouw bedrijf, en dat hoor je terug te zien in jouw beelden. Out-of-the-box, exclusief, kleurrijk, vernieuwend, en vooral naadloos passend bij jouw bedrijf en jouw verhaal.

Als branding fotografe en visagiste voor vrouwelijke ondernemers is het mijn specialiteit om jouw merkboodschap te vertalen naar een onderscheidend visueel concept, waarin authenticiteit centraal staat.

Met Blinck wil ik ambitieuze vrouwen geven wat fotografie en visagie mij jaren geleden hebben gegeven: het inzicht dat hoe jij jezelf ziet, vaak niet is hoe anderen jou zien.

Waar jouw focus ligt op je zwaktes en imperfecties, zien anderen een mooi, authentiek mens. Of een kwetsbaar mens. Niet iemand die twijfelt aan zichzelf en haar keuzes, maar iemand die ze bewonderen, omdat ze haar eigen weg gaat.

Díe kant van jou leg ik vast, zodat jij jezelf eens door de ogen van een ander te zien krijgt.

De energie die loskomt wanneer we onze krachten bundelen om samen jouw persoonlijkheid én jouw bedrijf (vaak nauw met elkaar verweven) visueel te maken, overtreft elke keer opnieuw al mijn verwachtingen.

Precies daarom werk ik het liefst met vrouwelijke ondernemers: de passie en toewijding waarmee zij aan hun bedrijf werken spat er vanaf, en dat zie je terug in alle beelden!

Zie ik je snel via Zoom?

Loes over Linde

Daphne de Windt
“Zonder professionele foto’s maak ik geen website en ik kan je vertellen bij wie je daarvoor het beste kunt zijn. Degene die ook mijn foto’s heeft gemaakt 🤩 Linde is echt een megatopper in het jou op je gemak stellen. Mijn shoot voelde als een uitje met een vriendin en was voorbij voor ik het door had. En wat een toffe foto’s zijn het geworden. En dan doet ze ook nog je make-up! 100% zelfvertrouwen boost garantie.”

Annelies over Linde

Daphne de Windt
“Ik moest en zou de foto’s voor mijn nieuwe website door Linde laten maken… en ik kreeg geen spijt! Ik wilde licht, lucht en positieve vibes uitstralen. Dat resulteerde  in een shoot op het strand, met ballonnen, een coupe orkaan, stoelen in de zee, een Linde tot aan haar middel in het water en waarschijnlijk boze obers bij de strandtent, omdat we hun tafel (aka mijn bureau) vergaten weer naar binnen te zetten. Oeps 😉. Ik voelde me een dagje helemaal Doutzen, het was supergezellig én het leverde fantastische foto’s op! Wanneer mag ik weer? 😇”

Paulien over Linde

Daphne de Windt
“Op zoek naar een personal branding fotograaf? Linde is the best! Ik ken geen enkele fotograaf in Nederland die zó sterk is in het neerzetten van toffe, kleurrijke concepten, we hebben dan ook al meerdere branding concepten samen uitgewerkt voor klanten. Ze denkt mee over settings, locatie, kleding, props, zodat álles matcht met je bedrijf en je visie. En wat ik heel fijn vond tijdens mijn eigen shoot; Linde doet ook zelf je visagie! Dus eerst lekker een uurtje kletsen en vervolgens helemaal op je gemak de shoot in. Ik ben superblij met mijn eigen foto’s, én die voor mijn klanten. Stuk voor stuk belachelijk mooie resultaten!”