Fran with the Pen

Frances Blomberg

Daphne de Windt

Hi, ik ben Frances!

Zakelijk tekenaar voor kennisondernemers ūüôā

Op Instagram zag ik zoveel inspirerende kennisondernemers die bezig zijn om de wereld een stukje beter, positiever en slimmer te maken. Maar het viel me op dat er nog weinig gebruikt werd gemaakt van zakelijke tekeningen.

‘Werk aan de winkel!’, dacht ik. Zakelijke tekeningen zijn namelijk niet alleen een ontzettend leuke manier om je boodschap over te brengen, het is ook nog eens super effectief!

Het helpt je namelijk om:

  • Sneller een connectie te maken met je ideale klant
  • Jezelf nog sterker neer te zetten als expert
  • Te zorgen dat jouw klanten van inspiratie ook daadwerkelijk overgaan tot actie!

Het is dan ook mijn missie om ervoor te zorgen dat jij als kennisondernemer de kracht van tekeningen gaat ervaren. Zodat je weet hoe je zakelijke tekeningen slim kan inzetten in je bedrijf en het meer is dan ‘gewoon’ een mooi plaatje.

Dit doe ik door het visueel maken van jouw persoonlijkheid, aanbod & kennis. Hierbij heb ik vaak aan een half woord genoeg om er wat unieks van te maken! Daarnaast staat een online cursus over hoe je je eigen poppetjes kan tekenen ook nog op de planning, zodat ook jij op een laagdrempelige manier kan leren hoe je boodschap levendiger kan overbrengen. Dit is nog volop in ontwikkeling, maar het komt eraan dus stay tuned!

Paulien over Frances

Daphne de Windt

“Frances is echt the Queen of POP! Haar ‘poppetjes’ illustraties herken je meteen online, wat een heerlijke stijl heeft zij. Haar illustraties zien er misschien ‘gemakkelijk’ uit, maar vergis je niet: eenvoud is niet eenvoudig! Het is z√≥ lastig om een versimpelde weergave te maken van een¬†business¬†model of een bedrijf, maar Frances weet altijd prec√≠es de kern ergens uit te halen en dit te vertalen naar herkenbaar beeld! Dus doe jij iets ‘ingewikkelds’ dat je graag op een begrijpelijke manier wil laten zien aan je klanten? Stuur haar eens een berichtje!”