Geluksmaker

Tamara Zoma-Spiekstra

Daphne de Windt

Hoi, ik ben Tamara!

Geluksmaker 🍀 op het gebied van websites en online academies. Deze bouw ik met veel liefde in WordPress.

Wat ik zo leuk vind aan het bouwen van websites is de combinatie creativiteit en techniek. Eigenlijk zat het er altijd al in. Jarenlang ben ik secretaresse geweest. Toen was ik altijd al degene die gevraagd werd om te helpen met de techniek. 👩‍💻

Ook thuis wordt mij vaak gevraagd om problemen met computers op te lossen, omdat ik mij daar altijd zo in vastbijt. Ik moet-en-zal het voor elkaar krijgen. En als dat dan ook lukt… Dat geeft een geweldige kick! Soms maakt mijn man mij zelfs stiekem een beetje boos. Hij weet dat dan de strijdbare Tamara in mij naar bovenkomt (kijk, ik was altijd al een Walkure 😊🏹).

Soms vragen (potentiële) klanten aan mij of ik ergens ervaring mee heb op websitegebied. Mijn antwoord is dan soms “Nee, maar ik ben wel verrekte goed in uitzoeken. Google is mijn beste vriend”.

Die openheid en eerlijkheid wordt vaak wel gewaardeerd. Daardoor haal ik me soms technische uitdagingen op mijn hals waarvan ik later denk “Waarom wilde ik dit ook alweer?” 🙈Mááár… mijzelf kennende lukt het mij wel weer en bovendien leer ik er alleen maar weer van!

Nog een paar weetjes over mij:

– Mij maak je blij met een kop gemberthee of simpel heet water.
– 🚐Ik ben gek op avontuur en reizen (het liefst met onze zelfgebouwde camper). Op de bonnefooi, niet weten wat morgen brengt.
– Afwisseling en nieuwe dingen uitproberen vind ik geweldig. Ik heb daardoor al de nodige creatieve hobby’s gehad, zoals haken, naaien, fotograferen. Mijn huidige project is een stoel stofferen. Daar is ‘ie weer. Nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.
– Perfectionisme is my middle name. Kan handig zijn, maar meestal is het gewoon rete irritant 🤪

Nu hebben jullie een beetje een beeld van wie ik ben en wat ik doe. Ondernemers blij maken met een nieuwe website, online academie of het oplossen van hun technische nachtmerries. Dat is wat ik graag wil! Een Geluksmaker voor jouw website. En daar word ik zelf ook nog eens héél blij van! 😁

Hier vind je mij:

Paulien over Tamara

Daphne de Windt

“Tamara is echt mijn reddende engel! Samen maakten wij deze website (gebaseerd op een eerste ontwerp van Let’s get Loes), en zij is de perfecte aanvulling op mijn chaotische creativiteit. Hoe gek ik het ook bedenk, zij vindt een manier om het te realiseren. En met een kalmte die ik tot nu toe bij niemand anders heb gezien, zij lijkt nooit van haar stuk te raken. Met haar ‘alles komt goed’-mentaliteit heeft zij dit hele proces voor mij zóveel relaxter gemaakt, echt: als je een website een bevalling vindt (en dat is het ook vaak): ga naar Tamara. Zij neemt je bij de hand, en het wordt gewoon een gezellig en bovenal heel relaxed proces!”