Knalroth Illustraties

Marinka Roth

Daphne de Windt

Hello hello!👋🏻

Ik ben Marinka! Je bent bij mij aan het juiste adres als je op zoek bent naar een vet enthousiaste illustrator. Eentje die binnen een paar tellen doorheeft wat je bedoelt.. én wat je nodig hebt.

Al zo lang als ik me kan herinneren word ik ontzettend gelukkig van een leeg vel papier en een potlood in mijn hand. Sinds een tijdje is het papier vervangen door een gaaf digitaal illustratieprogramma.. maar de lol is er echt niet minder om geworden 🥳

Voor wie ik ontwerp? Voor vrolijke ondernemers die inzien dat tekst, het verhaal, áltijd nog beter wordt als het ondersteund wordt door beeld. Nou is fotografie al een mooi medium.. maar je eigen op maat gemaakte illustraties maken het écht af.

Mijn specialiteit? Stoere zwart-wit illustraties, heldere lijnen en details die spreken voor jouw bedrijf.
Ik ontwerp voornamelijk kleurplaten. Maar niet zomaar een gezellig plaat.. Mijn kleurplaten kenmerken zich door steeds nieuwe aha-momentjes van herkenning. Want ik hou ervan om zoveel mogelijk persoonlijke details te verwerken zodat iedereen weet wat je verkoopt, wie je bent en/of waar je voor staat.

Daarnaast hou ik van sterk en grafisch werk. Geen poespas maar heldere no nonsens illustraties en iconen die visueel aantrekkelijk en in één oogopslag duidelijk zijn. Hiermee verduidelijk je je verhaal en maak je tekst toegankelijker.

Ik heb inmiddels kleurplaten en illustraties gemaakt voor horeca, makelaars, webshops, bso’s, hoveniers, het theater.. en daar houdt het niet op. Ik doe niet aan niches.. als jij wil dat je letterlijk blijft hangen bij je klant (want zo’n kleurplaat gaat aan de muur, dat snap je 😁) Dan ben jij míjn ideale klant!

Tot spreeks! 🚀 Marinka

Hier vind je mij:

Paulien over Marinka

Daphne de Windt

“Jaaaa ik ben zo fan van Marinka! Zij is voor mij echt hét voorbeeld van iemand die van haar hobby haar werk heeft gemaakt 🙂 ik zie haar gewoon de hele dag lekker tekenend voor me, met een 90s muziekje erbij (2 unlimited!). Ze maakt niet alleen kleurplaten voor bedrijven, maar ook geniale illustraties als aanvulling op je branding. Zo maakte ze voor één van mijn klanten een hele lading illustraties die zij nu gebruikt in haar posts en presentaties. Superherkenbaar en overal consistent door te trekken. Aanrader! Daarnaast maakt Marinka hilarische reels over ondernemen, creatieve duizendpoten (BLEH) en moederschap in combinatie met ondernemen, love it!