Let's get Loes

Marloes Lodder

Daphne de Windt

Hoi, ik ben Loes! Jouw webdesigner, webbouwer en online marketeer in 1!

Ik maak WordPress websites op maat voor ondernemers die net als ik niet van basic houden en graag hun eigen plan trekken 😎. Bij voorkeur heb jij ook je branding en foto’s door een professional laten maken, zodat ik jou een geweldig resultaat kan beloven 😉. Op mijn website vind je alle info over mijn webdesign & mijn tarief!

Wie ben ik? Creatief én technisch. Communicatief sterk met verstand van marketing. Ik hou van structuur en plannen, maar ook van over the top zijn (goh je meent het). Kleurrijk minimalistisch zullen we maar zeggen 😋.

Wat kan ik niet? Turnen. Mijn zwaartepunt ligt te hoog.

Sinds de zomer van 2019 maak ik websites voor allerlei geweldige, unieke, kleurrijke ondernemers die zich net als ik niet graag aan de regels houden. Elke website die ik maak is weer beter (dus je kan ook even wachten nog 🤓).

Voel je langzaamaan die kriebels in je buik komen? Die zeggen dat het tijd is om jezelf buiten de massa te gaan plaatsen!  

Hier vind je mij:

Paulien over Marloes

Daphne de Windt

“Loes maakt geen websites, maar pure entertainment! Zij heeft de gave om hysterisch toffe websites te maken, die tóch overzichtelijk zijn. Ze houdt altijd de websitebezoeker in gedachten: wat is de meest logische “route” door de website, wat wil je bezoeker lezen? Maar vooral: hoe kan het léuker? Ze maakte voor mij inmiddels al 4 websites en voor een stuk of 5 van mijn klanten, stuk voor stuk bomvol humor, en slechte tussenkopjes, ik krijg er nog wekelijks complimenten over!”

Annelies over Marloes

Daphne de Windt

“Ik ben zó blij met m’n nieuwe site! Hij is ontzettend Annelies, maar dan met een heleboel vleugjes extra humor van the one & only Marloes. LOVE IT! Ben nog elke dag blij met de beslissing om mijn website door Loes te laten maken. Die kleine details, die de meeste webdesigners denk ik vergeten of ‘lekker voor de klant laten’, die maken het helemaal af en geven mijn website precies die sprankel waarvan ik wil dat veel meer bedrijven die gaan uitstralen!”