Brand Fuel

Lian Groot

Daphne de Windt

Hé, mijn naam is Lian!

Mijn leven is een creatieve zoektocht waarin ik mijn eigen weg design – simpelweg door het te bewandelen.

En ik maak geen brave dingen.

Ik help jou als ervaren ondernemer aan een overtuigende online zichtbaarheid met een unieke en innovatieve custom website die echt laat zien wat jij in huis hebt. Ik geloof dat er een bepaald proces nodig is om de allerbeste websites te bouwen:

Ik noem dat ook wel “Gardening not Architecture”.

Echte kwaliteit heeft naast een goed plan – architecture – ook ruimte nodig om te groeien. Gardening dus. Water, licht en lucht, zodat er iets kan ontstaan. Daarin ligt de magie. In de dingen die je niet op papier kunt bedenken, maar die in het ontstaansproces als een verrassing opkomen. Onder de juiste omstandigheden.

Strategie is dus belangrijk ➡️ architecture, maar intuïtie is voor mij nog veel belangrijker ➡️ gardening. Dat is dus een groot onderdeel van samenwerken met mij.

Ik wil voelen wat belangrijk voor jou is. Dat vertalen naar een one of a kind website. Visueel, maar ook in de juiste, werkende techniek die je helpt om je doelen te behalen.

Want hoe fijn ik het vind om jou mee te nemen in mijn wereld, zo gun ik jou ook een plek waar jouw lievelingsklanten naartoe komen.

Voor die goed werkende techniek werk ik met Squarespace dat naar mijn idee het beste platform voor websites is. Het is super gebruiksvriendelijk en vermoeid jou als drukke ondernemer niet met ingewikkelde techniek of het moeten uitvoeren van veiligheid updates die nooit gelegen komen.

Ik vind het te gek om onderdeel te zijn van deze mooie club vrouwen en ik hou van gesprekken voeren over hoe je op een unieke manier online zichtbaar kunt zijn, daarover maak ik een podcast en zal ik ook hier veel delen.

Ik ben ook benieuwd naar jou. Leuk als je me een DM stuurt via Instagram!

Hier vind je mij:

Paulien over Lian

Daphne de Windt

“Ken je dat, van die mensen die altijd zo effortlesly cool zijn? Zo’n type vind ik Lian! Wát zij ook maakt, het ziet er trendy, tof en TOP uit, en niet op een geforceerde, ingewikkelde manier maar gewoon.. alsof ze dat zo even uit haar mouw heeft geschud. Maar dan wel met een flair waar je U tegen zegt. Ik kan daar heel jaloers op zijn! Haar websites zijn kleurrijk maar toch clean, met de focus op de doelgroep. Zij snapt precies wat je klanten nodig hebben en wat die terug willen zien op jóuw website!”