Write a Lotte

Lotte Kuipers

Daphne de Windt

Hi, ik ben Lotte!

Ik ben schrijfcoach, KLM-stewardess, freelancejournalist (ik schreef voor LINDA, AD en Nu.nl) en ‘je moet vooral lekker doen wat je zelf wilt’-voorvechter. Dus ook als het op schrijven aankomt! Verschuil je niet achter de welbekende ‘impact maken’ en ‘naar the next level gaan’ ondernemerszinnen maar laat joúw stem horen in je teksten. Want daarmee onderscheid je je pas echt. En je raadt het al: dat trekt klanten.

Als schrijfcoach help ik vrouwelijke ondernemers om te schrijven in hun eigen stijl, zodat ze echt connectie maken met hun lievelingsklanten én schrijven leuk wordt. Van ‘blegh ik moet weer een post schrijven’ naar ‘hell yes ik mag weer content maken!’

En ja, dat kan echt.

Ik doe dat door middel van mijn online programma’s (voor de mensen die houden van ‘lekker eigen tempo’) en via 1:1 coaching (voor de mensen die houden van feedback en een schop onder hun ass). En nee, dan hoef je je niet aan allemaal stomme schrijfregels te houden, je mag doen wat bij jou past.

Verder ben ik dol op alles wat met eten en reizen (en het liefst die twee in combinatie) te maken heeft. Ik deel mega veel gratis schrijftips op mijn Instagram en daar kun je ook mijn reisavonturen volgen – als stewardess kom je namelijk nog weleens ergens.

Ik werk het liefst met mensen die het net een beetje anders doen in het leven, net als ik. En dat is ook precies de reden dat je mij hier als Walkure kunt vinden. Laten we samen de wereld een beetje meer ‘anders’ geven!

Hier vind je mij:

Paulien over Lotte

Daphne de Windt

“Lotte is voor mij hét voorbeeld dat je je leven precies zo in kunt richten als je zelf wil, en dat je niet hoeft te kiezen. Ze is niet alleen schrijfcoach; ze geeft ook skiles én ze reist de wereld rond als KLM stewardess. Zo tof om te volgen, ze neemt je regelmatig letterlijk mee op reis. Haar schrijfstijl is lekker to-the-point en ze zegt wat ze denkt. Zo helpt ze ondernemers met het schrijven van sterke captions, met een lading humor erin en een manier die dicht bij jou staat. Lekker jezelf zijn en een hoop lol hebben, een perfecte match met Walhalla dus ;)”