Manja Ontwerpt

Manja Oort

Daphne de Windt

Hoi, ik ben Manja!

Ik las even snel scannend een bericht van Paulien van @werkaanjouwmerk. Iets met Marketing Walhalla, krijgsgodinnen, Walkuren… Het bericht nog amper gelezen, maar dit was voor mij een no-brainer: “Ja ik wil, ja, ja, jaaaa!”

Dus daar ben ik dan, Manja, magisch ontwerper, aangenaam! Wild zwaaiend met mijn toverstaf help ik ondernemers met het vinden en ontwerpen van een visuele stijl die helemaal bij ze past. Wil jij jouw huisstijl of je Instagram feed transformeren van Kikker naar prins of van trol naar Elf? Geen zorgen my Little Padawan, Ik maak een Jedi van je! Dat wil dus zoveel zeggen als: ik zorg dat jij visueel helemaal gaat uitstralen wie jij bent en waar je voor staat.

Bovendien ontwerp ik kant en klare Social media templates in Canva, zodat je deze heel eenvoudig zelf alles kunt aanpassen en mij dus niet telkens weer nodig hebt. Zo heb je niet de kosten van alles elke maand uitbesteden, maar wel dezelfde kwaliteit én de professionele uitstraling! Oh ja en je krijgt er ook nog een hele bak tips bij!

Mijn Clark Kent modus is dat ik moeder ben van twee geweldig leuke kids en al vanaf mijn 16e samen ben met Remko. Met z’n allen wonen wij in Purmerend a.k.a ‘Purra’. Hou je van gekke dierenfilmpjes en flauwe humor? Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres!

Wat ik ga doen in dit geweldige Walhalla van Marketing? Je zult Canva tips en inspiratie voorbij zien komen, tips om je huisstijl goed door te voeren in je socials en de nodige do’s en don’ts op ontwerp gebied. Verder kun je ook een aantal van mijn kant en klare Social Media template pakketten vinden op de website van Walhalla, waarmee je in no time je Socials kunt gaan transformeren naar sprankelend geheel in je eigen huisstijlkleuren.

Tot snel in Walhalla!
Groetjes Manja

Fleur over Manja

Daphne de Windt

“Manja ontwerpt niet alleen, ze denkt ook echt met je mee. Ik vond het zo moeilijk om posts te bedenken, laat staan het uitwerken van de vormgeving hiervan. Ze heeft mijn huisstijl perfect verweven in makkelijk te gebruiken templates. De investering is voor mij direct teruggewonnen in ontzorging. Ik heb zóveel templates ontvangen, er is nu altijd wel iets om te posten. Ik kreeg ook allerlei tips over hoe je mooi en samenhangend in jouw huisstijl kan blijven posten. Ik raad Manja aan ie-de-reen aan!”

Annelies over Manja

Daphne de Windt

“Wist je dat Manja’s middle name ‘overdeliverer’ is? Ik ook niet, maar dat ontdekte ik toen ze aan de slag ging met mijn huisstijl! Nieuw logo, nieuwe kleuren… en ongeveer 8467 grafische elementjes in alle soorten en maten kreeg ik in mijn inbox. Ik kan helemaal los, haha! Fijn om met deze mooie basis mijn nieuwe merk in de wereld te gaan zetten! Het moest licht, lucht en positieve vibes uitstralen, maar ook kracht, en volgens mij is dat hartstikke goed gelukt. Kijk maar op mijn website! 😍)”

Paulien over Manja

Daphne de Windt

“Manja is met recht een Magisch Ontwerper, wat een heerlijke titel. Ik vind haar echt de koningin van de Instagram sjablonen, zij maakt zulke toffe, klóppende totaalplaatjes. Ik herken haar stijl meteen als ik op de feed van een ondernemer kom, die zij onder handen heeft genomen. Blije illustraties, stijlvolle combinaties, en heerlijke kleuren. In de Walhalla shop vind je binnenkort ook haar Instagram templates!”