het Clubhuis voor Multimensen

Merel Lamboo

Daphne de Windt

JOEHOE, ik ben Merel!

Ze noemen me ook wel de Generalist Specialist, het Orakel of Cheerel. Na verschillende carrières – als dansdocent, maar ook in de sales, marketing en conceptontwikkeling – zet ik nu al mijn kennis en ervaring in om met multimensen bedrijven neer te zetten waarin alles wat je doet, kunt en wilt samenkomt. 

Multimensen zijn mensen die, net als ik, van vele markten thuis zijn en inzien dat juist DAT hun unieke kracht is. In juli ’22 lanceerde ik het Clubhuis voor Multimensen, een digitale ontmoetingsplek voor deze geniale mensen. Hier leren we van en met elkaar, en organiseer ik co-working dagen, masterclasses, workshops en evenementen. Ook neem ik hier LIVE mijn podcast, de Grote Multimensen Show, op. Op de achtergrond werk ik aan een nieuw, geheim project wat hier allemaal niks mee te maken heeft en waar ik zo min mogelijk reclame voor wil maken to prove a point. 

Ik vind het kwalitatief uitermate teleurstellend dat de (zakelijke) wereld nog steeds enorm gefocust is op specialisten. Op de een of andere manier zijn we gaan geloven dat je maar in één ding heel goed kunt zijn, en dat je alleen succesvol, rijk en gelukkig kan worden als je dat ene trucje heel vaak herhaalt. Ik geloof daar niet in. De meeste multimensen die ik ken zijn juist specialist op vele vlakken, maar stoppen delen van zichzelf weg for the sake of een niche. MIJ NIE BELLE! Of ja, juist wel. Want bij mij hoef je niet te kiezen of te nichen, maar bouwen we juist een bedrijf waarin al die dingen die je doet, kunt en wilt, samenkomen in een te gek concept, een helder aanbod en een goed verhaal. Ergens in mij zit ook nog een copywriter. 

Ik word intens gelukkig van met mensen brainstormen, en te zien hoe jouw ideeën werkelijkheid worden. Voor mij is niets te gek, te veel, te groot, te moeilijk. Ik denk in mogelijkheden en leef op enthousiasme. Ik woon en werk in het mooie Breda, ben opgegroeid op Aruba (maar GRUWEL van kokos) en heb een vintage bloesjes en sneaker-verzameling die je gerust een verslaving zou kunnen noemen. Je mag mij wakker maken voor mimosa’s en mensen kijken op het terras in de zon!

Paulien over Merel

Daphne de Windt

“In september interviewde Merel mij voor de Grote Multimensen Podcast. Twee dagen later was daar ‘ineens’ het idee voor het Marketing Walhalla! Merel weet precies de juiste vragen te stellen, en dóór te vragen en nog eens door te vragen, en ze weet dan nog steeds wat de kern van het verhaal is. Heerlijk! Helemaal logisch dus ook dat zij multimensen coacht, want zij weet van die grote wirwar in je hoofd gewoon één logisch verhaal te maken. Kom je er zelf niet meer uit? Give her a call! Of doe gezellig mee in het Clubhuis voor Multimensen!”