Oink Oink Producties

Sabine Sabelis

Daphne de Windt

Aangenaam, Sabine, jouw huisunicorn in de branding!

En dan heet mijn bedrijf, om het makkelijk te maken ook nog eens Oink Oink producties. Het ‘bewijs’ dat ik niet your regular vormgever ben.

Mijn idee achter branding is dat het niet alleen een logo is. Vooral omdat ik geloof wat mijn branding guru Marty Neumeier zegt: ‘Branding is not what you say it is. It’s what they say it is’.

Als jij er voor zorgt dat je opvalt op een manier die bij jou past, trek je de klanten aan die bij jou passen. En zullen jouw klanten het grootste gedeelte van jouw branding voor jou verzorgen. Puur door wat ze over jou gaan vertellen.

Er voor zorgen dat jij van zichtbaar zijn naar opvallen gaat. Dat is mijn doel bij het het ontwerpen, creëren en (laten) produceren van producten die bij jou en jouw klant een glimlach op het brengen.

Als ik mag kiezen dan bij voorkeur in gedrukte vorm, want oh er zijn zulke toffe dingen mogelijk om jouw bedrijf op te laten met drukwerk.

Want van drukwerk gaat mijn hart echt harder kloppen, don’t think standaard visitekaartjes, of flyers, of een ‘gewoon’ spandoek.

Altijd zal ik op zoek gaan naar iets ‘anders’, waarin de oplage meestal niet uitmaakt, maar ook de vorm of materiaal niet. Kan niet bestaat namelijk niet.

Oh ja, naast dit alles ben ik legoverzamelaar (ca 250 legopoppetjes), sportief met vlagen, kan niet zonder de zee, drinkt alleen latte buiten de deur, lat al 22 jaar met Astrid, woont in Haarlem, opgegroeid in Zandvoort, doet alles op gevoel, weet zeker dat ze in een vorig leven een unicorn was, heeft nog wel wat dingen te helen, is snel afgeleid, wil graag alles leren, heeft als bijnaam ‘miss gratis´, pluist websites van productleveranciers uit, maakt ook fouten, heeft een Mattie en een Smurf, spiritueel met beide voeten op de grond, loves her Nike AF1, en maakt graag mensen blij.

Meer weten? Kennismaken. Sparren over jouw branding? Let me know!

Paulien over Sabine

Daphne de Windt

“Sabine is onze drukwerk koningin! Echt.. je kunt het zo gek niet bedenken (een volledige muur behangen, je auto bestickeren, kerstraamstickers, tassen, werkboeken, entreekaartjes) of Sabine weet een out-of-the-box manier om je branding HE-LE-MAAL door te voeren. Daarnaast helpt ze je ook met een huisstijl van A tot Z, én maakte ze een werkboek waarmee je zélf met je huisstijl aan de slag kunt. Go check it out!”