WERK aan jouw MERK

Paulien van Bunnik

Trek niet aan klanten, trek ze áán!

Ik help en hype ondernemers om meer lol te hebben met hun online zichtbaarheid, want enthousiasme werkt aanstekelijk! Laat mensen zien wat je zo tof vindt aan je werk en wie jij bent, en have some fun along the way! Met die gedachte startte ik in 2022 het Marketing Walhalla! 

Met mijn eigen bedrijf WERK aan jouw MERK kan ik je op meerdere manieren aan een sterk merk helpen: 

  • Huur mijn hoofd! We Zoomen 1,5 uur, waarin ik al mijn ideeën (warning: dat zijn er véél 😅) met je deel. Samen pakken we je positionering, aanbod en/of je social media strategie grondig aan. Toffe titels of vette visuals? Die maken we er in een handomdraai bij, no problem!
  • Hypersnelle Huisstijl: Een volledige huisstijl in één dag! Klinkt hysterisch (is het ook 😅) maar het kan echt! We bereiden goed voor, Zoomen ‘s ochtends 1,5 uur en daarna ga ik aan de slag, met een continu lijntje naar jou. Zo blijven we de hele dag tweaken tot alles staat, en ik vertaal alles direct door naar bruikbare templates voor je socials en website!
  • Adopteer een Huisstijl! Nóg sneller klaar? Op mijn website staat een aantal kant-en-klare, maar tóch unieke huisstijlen. Verliefd op één? Je hebt binnen een dag alle Canva bestanden binnen, zodat je gelijk aan de slag kunt!

Mijn klanten omschrijven mij als Paulien de ideeën masjien, een tsunami en een Canva-kanon haha. Ik noem het zelf gewoon enthousiast! Mijn hoofd staat nooit uit en genereert als vanzelf dagelijks meerdere ideeën, tof als ik die ook voor jou kan inzetten. Stuur me gerust een berichtje, vind ik leuk!

Antje over Paulien

“Deze vrouw is handiger met Canva dan Bob Ross met Van Dyke Brown. Ze leerde mij dat álles simpeler kan, waardoor er veel meer content uit mijn vingers komt. En als ik weer eens naar m’n scherm zit te schreeuwen omdat ik een woord niet op de juiste regel krijg in Canva, hoef ik haar maar één boos gifje te appen of ze stuurt me binnen 5 minuten drie verschillende versies. Eerlijk, super creatief en hilarisch. Ik zit regelmatig hardop te lachen achter mijn computer om de ‘fake tekst’ of filmpjes die ze me stuurt.”

Manon over Paulien

“Paulien is van een andere planeet. Haar energie, haar doorzettingsvermogen en creativiteit is echt van een andere klasse. Waar anderen kansen zien, ziet zij een wereld aan mogelijkheden. Blij dat ik deel uit mag maken van haar sterrenstelsel!”

Felicity over Paulien

“Een samenwerking met deze alleskunner stond hoog op mijn verlanglijstje. Jeetje wat een verademing! Ze wist mij in 1 uur te vertellen waar al mijn knelpunten zaten. Ik kreeg een hele waslijst mee met punten die ik direct kon doorvoeren, zoals een acquisitie-aanpak die echt bij mij past en het aanscherpen van mijn diensten.

Tamara over Paulien

“Vorig jaar was niet helemaal tevreden over mijn branding, met name mijn logo vond ik niks. In, voor mijn gevoel, 10 minuten heeft ze toen een heel gaaf logo voor me gemaakt! En niet heel veel later ook nog een aantal templates in Canva. Ik ben nog steeds zo blij met alles. Ook is ze een fijn mens om even mee te overleggen. Haar positieve energie en inzicht om binnen branding en bedrijf dingen simpel te maken zijn voor mij echt van grote waarde!