WERK aan jouw MERK

Paulien van Bunnik

Trek niet aan klanten, trek ze áán!

Loop je te leuren met je aanbod? Dan gaat er iets goed fout! Je bent gaan ondernemen omdat je enthousiast bent over jouw vak, toch? Samen maken we jouw enthousiasme weer zichtbaar met een makkelijke marketingstrategie en blije branding. Zo weten klanten jóu te vinden in plaats van andersom.

Ik help en hype ondernemers om meer lol te hebben met hun online zichtbaarheid, want enthousiasme werkt aanstekelijk! Laat mensen gewoon zien wat je zo tof vindt aan je werk en wie jij bent, en have some fun along the way! Met die gedachte startte ik in 2022 het Marketing Walhalla! 

Met mijn eigen bedrijf WERK aan jouw MERK kan ik je op meerdere manieren aan een sterk merk helpen: 

  • De merk-BOOSTER: huur mijn hoofd! We Zoomen een uur, waarin ik al mijn ideeën (warning: dat zijn er véél😅) met je deel, hoe jij je marketing simpeler kunt maken, en je huisstijl leuker! 
  • De merk-OVER: een volledige make-over van je online zichtbaarheid! Voor je door hebt dat we überhaupt begonnen zijn, heb ik al een unieke beeldbank voor je gecreëerd. Deze vibe trekken we door naar je Instagram, LinkedIn óf je website!
  • Branding BOOSTcamp: doe je het liever samen? Eens in de paar maanden organiseer ik een BOOSTcamp van twee weken, waarin je samen met andere ondernemers zélf aan de slag gaat met je branding.

Mijn klanten omschrijven mij als Paulien de branding masjien, een tsunami en een Canvakanon haha. Ik noem het zelf gewoon enthousiast! Mijn hoofd staat gewoon nooit uit en genereert als vanzelf dagelijks meerdere ideeën, tof als ik die ook voor jou kan inzetten. Stuur me gerust een berichtje, vind ik leuk!

Antje over Paulien

“Deze vrouw is handiger met Canva dan Bob Ross met Van Dyke Brown. Ze leerde mij dat álles simpeler kan, waardoor er veel meer content uit mijn vingers komt. En als ik weer eens naar m’n scherm zit te schreeuwen omdat ik een woord niet op de juiste regel krijg in Canva, hoef ik haar maar één boos gifje te appen of ze stuurt me binnen 5 minuten drie verschillende versies. Eerlijk, super creatief en hilarisch. Ik zit regelmatig hardop te lachen achter mijn computer om de ‘fake tekst’ of filmpjes die ze me stuurt.”

Loes over Paulien

“Paulien is in eerste instantie superlief en sociaal. Maar ze is ook een no-bullshitter. Ze pakt overal snel de kern uit en maakt korte metten met overbodige ruis. Een bijzondere combinatie! Ze is mijn grote zus en ik heb vroeger altijd als een kip zonder kop achter haar aan gelopen, want Paulien weet de weg 🙂

Felicity over Paulien

“Een samenwerking met deze alleskunner stond hoog op mijn verlanglijstje. Jeetje wat een verademing! Ze wist mij in 1 uur te vertellen waar al mijn knelpunten zaten. Ik kreeg een hele waslijst mee met punten die ik direct kon doorvoeren, zoals een acquisitie-aanpak die echt bij mij past en het aanscherpen van mijn diensten.

Tamara over Paulien

“Vorig jaar was niet helemaal tevreden over mijn branding, met name mijn logo vond ik niks. In, voor mijn gevoel, 10 minuten heeft ze toen een heel gaaf logo voor me gemaakt! En niet heel veel later ook nog een aantal templates in Canva. Ik ben nog steeds zo blij met alles. Ook is ze een fijn mens om even mee te overleggen. Haar positieve energie en inzicht om binnen branding en bedrijf dingen simpel te maken zijn voor mij echt van grote waarde!