Peper in je Zaak

Stefanie van der Maas

Daphne de Windt

Hoi, Stefanie hier!

A.k.a. het Wandelende IdeeĆ«norakel šŸ™‚

Ideeƫn bedenken, verhalen vertellen, verhalen vinden, concepten uitwerken.
Ja, dat is allemaal echt mijn ding.

Ik zie het helemaal voor me.
En oh boy, mijn fantasie is heel levendig ;-).
Het potentieel waar je zelf nog niet bij kunt.
Hoe je daar komt.
Die dingen die voor je neus liggen.
Zo vanzelfsprekend zijn dat je geen idee hebt dit het missende puzzelstukjes is.

Dit en nog veel meer doe in in The Concept Land. Een pretpark voor gevestigde ondernemers. Waar je zes maanden lang samen met mij en een heerlijke groep gelijkgestemden jezelf opnieuw uitvindt en weer plezier voelt in je marketing en bedrijf.

Voor mijn klanten open ik keer op keer mijn IdeeĆ«norakel. Af en toe kun je daar op insta een beetje van proeven. Om een idee (šŸ’” ) te krijgen hoe het is om met me samen te werken. Stuur me gerust een DM als je nieuwsgierig bent naar wat mijn orakel voor jou ziet.
Verderā€¦
Gekkigheid, verkleden als typetjes, glitters, prints, ideeĆ«n bedenken, nieuwe plekken en dingen ontdekken, lekker eten en wijn drinken – vette chardonnay met veel hout, maken me zielsgelukkig.

Mij niet bellen als je enkel feitelijke kennis wil. Mij schakel je in voor vernieuwende inspiratie, prikkeling, verbeelding en verwondering. Met veel sjeu en saus. Voor Fristi hoef je me ook niet te bellen, maar dat doet gelukkig ook niemand.

Paulien over Stefanie

Daphne de Windt

“Je ontworstelen van eenheidsworst, dat was de slogan waardoor ik Stefanie leerde kennen. En als iemand die filosofie uitdraagt en LEEFT, dan is zij het wel.Ā And I love it!Ā Als ik aan Stefanie denk, dan denk ik aan tijdmachines, panterprint, glitter, kleur, krullen, levensgenieter, gekkigheid, orakelen en een mega ideeĆ«nmachine die altijd op volle toeren draait. Als je de kans krijgt om haar een keer voor jou te laten orakelen; doen! Volgens mij heeft Stefanie stiekem een Ć©chte glazen bol, want haar visioenen van jouw toekomst kloppen altijd! En ze zorgt dat je die op een manier bereikt, die niemand anders bedacht zou kunnen hebben.”