Renée van der Heide In Beeld

Renee van der Heide

Daphne de Windt

Hoi, ik ben Renée!

De nieuwsgierigheid naar mensen en hun verhalen zit er bij mij al vroeg in. Als kind ben ik onder de indruk van al die verschillende voordeuren, waarachter lichtjes branden, waar mensen wonen. Wie zijn dat? Wat is hun verhaal?

Mijn eigen verhaal begint in 1986 in een klein fries dorpje. Ik ben een spontaan en onbezorgd kind. Vol levensvreugde en positiviteit. Creatief, dromerig en met een rijke fantasie.

Dit zorgt er voor dat ik altijd al weet dat ik later iets creatiefs wil doen. Maar op mijn 32e realiseer ik me dat ik ondanks mijn drie voltooide, creatieve studies nog steeds niet doe waar ik echt gelukkig van word. Ik gooi het roer op meerdere vlakken volledig om en ik besluit een oude liefde na te jagen, fotografie. Ze komt voor het eerst op mijn pad wanneer ik begin 20 ben. Destijds, in het laatste jaar van mijn creatieve studie aan het Sint Lucas College, staan we iedere woensdagmiddag in de studio. Heerlijk vind ik dat!

Met dit gevoel als inspiratie koop ik mijn eerste spiegelreflex camera en geef me op voor een opfriscursus. Wéér op slag verliefd! Meteen daarna meld ik me aan voor een tweejarige deeltijd opleiding tot vakfotograaf aan de Fotoacademie. Naast mijn fulltime baan in loondienst. Ik merk dat hoe meer ik voor mezelf kies en hoe meer ik doe waar ik echt blij van word, hoe meer kansen zich voordoen. Ik zie letterlijk de wereld voor me open gaan. Ik voel dat ik alles kan bereiken wat ik wil zolang dit maar gebeurt vanuit pure passie en wilskracht.

Inmiddels ben ik 36, afgestudeerd vakfotograaf en letterlijk in de bloei van mijn leven. Ik ga samen met mijn camera het avontuur van het ondernemen aan. Ik ontmoet ontzettend veel gepassioneerde mensen en wauw wat krijg ik daar veel energie van! Daar ligt dan ook mijn focus. Toffe content creëren voor de creatieve ondernemer. Die vol passie en overtuiging zijn of haar dromen najaagt en dat ook voor 100% durft uit te dragen. Ondernemers met lef, expressie, energie en enthousiasme én met een voorkeur voor kleur 🎨

Ik heb nog ontelbaar veel toffe ideeën en kijk super positief en vol vertrouwen naar alles wat nog komen gaat tijdens dit avontuur!

Hier vind je mij:

Paulien over Renee

Daphne de Windt

“I looooove Renée! Online is ze al leuk, maar als je haar in het eggie tegenkomt, word je gelijk verliefd op haar. Een stralende lach, een aanstekelijk enthousiasme, je kan Renée gewoon niet NIET leuk vinden 😉 zij heeft de magische eigenschap om iedereen zich direct op hun gemak te laten voelen, een onmisbare eigenschap als fotograaf wat mij betreft. Daardoor weet ze jou echt als jezélf op de foto te krijgen. Ze heeft een clubje trouw terugkerende klanten om zich heen verzameld, maar organiseert ook regelmatig Business Shoot Days zodat je lekker laagdrempelig kennis met haar kunt maken. Warning; daarna wil je nooit meer met iemand anders shooten!”