Spotlight Webdesign

Mariette & Lisa

Daphne de Windt

Hello world!

Wij zijn Mariette en Lisa van Spotlight Webdesign! De naam zegt al wat we doen. Samen ontwerpen en bouwen wij websites helemaal op maat gemaakt. Zodat jij echt opvalt in de ONLINE JUNGLE.

π™’π™š π™―π™žπ™Ÿπ™£ π™šπ™§ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™™π™š π™«π™–π™ π™žπ™™π™žπ™€π™©π™šπ™£ π™™π™žπ™š π™’π™šπ™£π™¨π™šπ™£ π™—π™šπ™©π™šπ™§ π™’π™–π™ π™šπ™£, π™‘π™žπ™˜π™π™–π™’π™šπ™£ 𝙀π™₯𝙑𝙖π™₯π™₯π™šπ™£, 𝙣𝙖𝙖𝙧 π™™π™š 𝙩𝙀π™₯ π™˜π™€π™–π™˜π™π™šπ™£ π™šπ™£ π™’π™šπ™£π™¨π™šπ™£ π™—π™‘π™žπ™Ÿπ™šπ™§ π™’π™–π™ π™šπ™£.
Sinds dit jaar is onze grote missie om bij te dragen aan de gezondheid van mensen en de wereld blijer te maken. Als psycholoog en beiden een rugzak aan ervaring wilden we meer en was dit een logische stap. Wij zorgen voor een knallende website zodat gezondheidsprofs meer mensen kunnen helpen.

DISCLAIMER
Ben geen gezondheidsprof maar ben je leuk, hou je van gifjes en ben je voor meer FUN? Ook dan ben je onze ideale klant πŸ˜‰

π™’π™š 𝙝𝙀π™ͺπ™™π™šπ™£ 𝙫𝙖𝙣 π™’π™€π™€π™ž π™™π™šπ™¨π™žπ™œπ™£ é𝙣 𝙀𝙀𝙠 𝙫𝙖𝙣 π™’π™šπ™£π™¨π™šπ™£
Dus naast het ontwerp kijken we naar strategie en hoe jouw bezoeker eenvoudig door je website klikt. We luisteren, vragen door, denken mee en blijven nieuwsgierig. Zodat jij gewoon een goede website krijgt. Waar jouw bezoeker intuΓ―tief doorheen wandelt. Bezoeker blij, jij blij, wij blij.

𝙑𝙖𝙣 π™Ÿπ™€π™ͺ𝙬 π™©π™§π™–π™Ÿπ™šπ™˜π™© π™šπ™šπ™£ π™›π™šπ™šπ™¨π™©π™Ÿπ™š π™’π™–π™ π™šπ™£
Dat is onze persoonlijke missie. Vaak zien we dat iemand ontmoedigd is of heel erg tegen het traject op ziet. Niet nodig! Wij staan voor je klaar, brainstormen samen met je over content en geven je handjes vol tips. We houden ervan ons enthousiasme te delen en je mee te trekken in ons websitefeest! Buckle up!

π™‡π™šπ™©π™¨ π™œπ™šπ™© π™₯π™šπ™§π™¨π™€π™£π™–π™‘
Wat deze twee knetter enthousiastelingen nog meer gemeen hebben? Een voorliefde voor grote honden, velvet latte macchiato en koukleumen eerste klas. Om maar een paar dingen te noemen.

We kunnen niet wachten om met deze te gekke Walkures ondernemers te helpen naar meer FUN!

Fleur over Spotlight

Daphne de Windt

De meiden van Spotlight Webdesign zijn een schatkist aan energie, passie, kennis, wijsheid en positiviteit. Ze zijn geweldig in het brainstormen over user experiences en adviezen geven op het gebied van user interfaces. Ze hebben mij ontzettend geholpen met de input voor een animatieproject! Daarnaast maken ze natuurlijk de meest mooie websites. Hun vibe, I love it! Ik raad hen aan iedereen aan!”

Tamara over Spotlight

Daphne de Windt

“MariΓ«tte en Lisa doen hun bijnaam β€˜the Positivity Powerhouses’ echt eer aan! Tijdens de take-over van het account van Het Marketing Walhalla was ik wat onzeker. Maar daar waren zij als mijn grootste cheerleaders! Daardoor voelde ik mij een stuk zelfverzekerder. Maar ook buiten Walhalla zijn ze superfijne β€˜collega’s’ die altijd klaar staan om met mij mee te denken. Dus zoek je iemand die je helpt om positief en zelfverzekerd het avontuur van online ondernemen aan te gaan? Dan moet je echt bij MariΓ«tte en Lisa zijn!”

Paulien over Spotlight

Daphne de Windt

I love de energie van MariΓ«tte en Lisa! Gelijk sinds ons eerste contact via Instagram was het één groot feest, vol positiviteit en herkenning. Het is er nog niet van gekomen om samen te werken, maar daar hoop ik binnenkort verandering in te brengen! Hun stijl is zo sparkly, met vrolijke patroontjes en tΓ³ch overzichtelijk, ik word er echt blij van!”