Brand Stories & Website Copy

Janinke

Daphne de Windt

Goed verhaal, lekker kort

Ik schrijf brand stories en websites voor levensgenieters. Voor mensen die vol vuur zitten, maar niet de juiste woorden kunnen vinden om alles in de fik te zetten.

Die woorden, die ga ik voor je vinden. Zodat jij zonder gestamel kunt vertellen wat je doet. On- én offline. Met creativiteit, humor en goeie snacks gaan we samen de leukste versie van jouw bedrijf unlocken. Met woorden die bij je passen, verpakt tot een merkverhaal dat écht blijft plakken.

Eindelijk pitchen zonder gestamel

Als ondernemer kun je niet zonder goed verhaal: je moet je woordje klaar hebben als ze vragen wat je doet. Wat heb je te bieden? Waarom is jouw aanpak zo krankzinnig goed? En het allerbelangrijkste: waarom ben jij zo’n ongelooflijk lekker mens om mee samen te werken?

Jij en ik. We gaan ze (in)pakken

Met een sterk, energiek en creatief merkverhaal dat nog dagenlang in het hoofd van je droomdoelgroep blijft rondstuiteren. Jouw brand story. Het verhaal met je missie, visie en bestaansrecht. Waarmee het voor alles en iedereen duidelijk wordt waar ze je voor moeten bellen. En dat vervolgens ook doen.

Bel jij mij?

Hier vind je mij:

Paulien over Janinke

Daphne de Windt

“Met Janinke lig je altijd in een scheur, het gaat op de een of andere manier altijd over eten, drinken of gewoon over genieten van het leven, en dan liefst met een slechte grap en een hele grote aanstekelijke lach. I love her! Ze is net zo’n creatieve chaoot als ik, maar daardoor kunnen we elkáár wel helpen met structureren en de rode draad zien. Ze hielp ook mee met het concretiseren van mijn brand story, dikke aanrader!