One Stop Studi-Jo

Jody

Daphne de Windt

Vibrant graphics & text creator!

Hi there! Als Content creator en Brand designer verlos ik jou van social media content, logo en huisstijl ontwerp, drukwerk, nieuwsbrieven en blogs. Alles natuurlijk helemaal in jouw huisstijl en tone of voice. 

Van groot internationaal casino tot bedrijven in de vitaliteitssector; voor de creatieve marketingopdrachten wisten opdrachtgevers mij al heel snel te vinden. 🥳 Echt een droom die werkelijkheid is geworden. En na de enthousiaste reacties van mijn opdrachtgevers werd duidelijk dat niet alleen ík blij word van mijn eigen werk. 😉

Jouw tijd is véél beter besteed aan je core business! Zodat je sneller kan groeien met je onderneming. Ik pak die tijdrovende vormgeving en/of teksten met héél veel plezier voor je op. Ik kan oprecht heel hard genieten van een bijdrage leveren aan de groei van jouw onderneming. Van mij krijg je dus niets minder dan 100% inzet! Werk voelt voor mij niet als werk. Werk is voor mij een feestje!


Feestjes ben ik trouwens altíjd gek op. En ik ben ook zéker niet vies van een goed wijntje. Die drink ik trouwens ook heel graag op mooie vakantiebestemmingen waar de zon schijnt. Ik ben gek op reizen, vooral naar de USA. Oh en mocht je me een keer zoeken, dan vind je me waarschijnlijk aan een pokertafel. Jawel, met een goede pokerface. Dit doe ik meestal met mijn kat op schoot, achter mijn laptop. Zodat ik tegelijkertijd ongegeneerd van een bord pittige Indiase curry kan eten. Tja, eten… ik ben er gek op!

Wil je meer horen over mijn avonturen of heb je mijn hulp nodig als Content creator of Brand designer? Ik beloof je dat ik je niet teleur zal stellen – tenzij je niet van droge humor en oneindige creativiteit houdt, dan moet je misschien toch even verder zoeken. 😉

Hier vind je mij:

Paulien over Jody

Daphne de Windt

“From the J-to-the-ODY! We volgden elkaar al een tijdje op Instagram, toen ze mee deed aan mijn Branding BOOSTcamp. Wat een powerhouse! In één keer gooide ze haar volledige branding, website en zelfs bedrijfsnaam om! Jody maakt echt supertoffe creaties in Canva, I loooove haar eigen huisstijl maar heb ook al meerdere klanten naar haar doorverwezen om hen te helpen met hun social media posts, die stuk voor stuk megablij met haar zijn. Ze is met recht je one-stop-studi-jo want ze neemt je alles uit handen, van je graphics tot je e-book tot je teksten. En dan is ze óók nog hilarisch en gezellig. Aanrader!