Stem & Muziek

Anne Ermens

Daphne de Windt

Heeeey hoi, ik ben Anne!

Vroeger wilde ik beroemd zangeres of musicalspeelster worden. Nadat ik het HBO Conservatorium Muziek-Theater en wat andere vakopleidingen afrondde – en wat mental breakdowns overleefde – trad ik inderdaad regelmatig op en realiseerde me… dit is eigenlijk niet helemaal wat ik ervan hoopte. Helemaal niet zelfs.

Dat waarvan ik dacht dat het het ‘Grote Doel’ was (24/7 zingen en acteren) bleek alleen maar een van de mogelijke middelen te zijn naar mijn ‘Echte Grote Doel’: verbinding creëren en zorgen dat mensen glunderend ‘van zich laten horen’. Dat doel streef ik dagelijks na. `Door middel van stem en muziek dus: ik hielp inmiddels 2426 (!) mensen door middel van zanglessen, stem- en presentatiecoaching en muziekworkshops.

Ik denk namelijk echt dat de wereld mooier en gezelliger is als we ‘van ons durven laten horen’. Dat geldt voor iedereen, maar misschien een beetje extra voor vrouwen. Hoogste tijd dat we ons niet meer zo’n ‘stamelend schoolmeisje voelen’ maar de tijd en ruimte durven nemen om onze boodschap vol zelfvertrouwen te delen. Of het nou gaat om het vertellen over jezelf tijdens het speeddaten, het hosten van je eigen podcast of als spreker tijden eens Tedtalk,

Houdoe en zoek me gerust op, op Insta of m’n website!

Paulien over Anne

Daphne de Windt

“Anne is leeeeeuuuk, ik had stiekem al een beetje een girlcrush op haar, en toen stuurde zij míj ineens een tof berichtje dat ze mij en alle meiden in Walhalla zo leuk vond: ‘gewoon échte, integere, toffe mensen die elkaar wel motiveren en toejuichen zonder alleen maar high-end-ge-bla-bla-bla ‘, aldus Anne. ‘Ja zoals jij dus! Doe je ook mee?’ reageerde ik. En hier zijn we! Anne helpt je niet alleen met toffe zang- en spreeklessen, ze geeft je ook nog eens een bak met zelfvertrouwen mee en tips over hoe je jezelf presenteert. Plús ze is ook nog eens heel gezellig om te volgen op Insta. Volg jij haar al?