Wieteke van Diggele

Wieteke

Daphne de Windt

Hoi, ik ben Wieteke!

ik sla in no-time je bullshit aan Diggele. Ik ben veel en ik kan veel. Daar ben ik motivator, VA-coach, VA-matchmaker én VA. Oh, en stiekem ook nog spreker, maar dat moet nog de wereld in geslingerd worden.

Ik zie jouw belemmeringen, blindspots en bullshit in no-time, en weet jouw vuur zo op te laaien dat jij jouw ‘minpunten’ ook als een kracht gaat zien. Met mij voor, naast en achter je trap je alles wat jou tegenhoudt aan de kant, volg je alleen je eigen mening en ga je eindelijk doen wat je altijd al wilde doen.

Filterloos, zonder concessies. En ja, daar gaan mensen wat van vinden, maar dat boeit je geen ene reet meer. Jij hebt nog maar één doel: en dat is leven hoe hoe jij wil leven. Met mijn aanstekelijke energie laat ik je zien dat je je eigen geluk in eigen hand hebt en zet ik je in beweging. Werk of privé: jij kiest wat je gaat doen. Of je nou hulp nodig hebt, of alles zelf wil doen: jij hebt het echt in eigen hand.

Mijn missie is dan ook dat mensen oprecht gelukkiger zijn door zelf hun eigen geluk te kiezen en laten zien dat en hoe ze dat kunnen bereiken. Dat mensen durven te kiezen wat ze het allerliefste willen, waardoor ze een gelukkiger en mooier persoon worden, ze een leuker leven hebben, en hun omgeving en wereld daardoor ook een stukje mooier wordt.

Ga je mee rellen?! Take a walk on the wild side.

Paulien over Wieteke

Daphne de Windt

“Als er íemand is die ongefilterd zichzelf is, dan is dat Wieteke. Je ziet haar regelmatig in haar badjas voorbij komen op haar Instagram kanaal, lekker fesjuuuun met haar Crocs buiten aan het wandelen of koos make-uploos op de bank. Wie kan je beter helpen om wat meer schijt te hebben aan wat de rest van de wereld van je vindt? Je kunt bij haar terecht voor een aanslingercall óf als je een goede VA nodig hebt. Ze is er zelf namelijk één, maar heeft ook een lekkere pool tot haar beschikking! Niet twijfelen, want Wieteke is GE-WEL-DIGGELE!”