Cece. Graphic Design

Celina

Daphne de Windt

Hi, I’m your graphic designer, Celina!

Ken je ze nog, dé TOPModel boeken? Als kind lag mijn kast er vol mee. Toen werd ik al enthousiast van creatief bezig zijn. Modeontwerpster ben ik niet geworden, maar een creatieve denker en doener ben ik nog steeds. Zoals ik vroeger uren kon besteden aan het ontwerpen van outfits, creëer ik nu met veel passie sparkling visual designs voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers.

Een sterke ambitie om mijn eigen business te starten had ik vroeger niet. Tot het vuurtje werd aangewakkerd tijdens het ontwerpen van mijn eigen huisstijl, als afsluiting van mijn mbo-opleiding tot mediavormgever. Vol enthousiasme ben ik op 10 april 2019 spontaan naar de KvK gestapt. Een sprong in het diepe, waar ik nog steeds heel blij mee ben. I would love to be your graphic designer!

Cece. Graphic Design is er voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die willen shinen met hun unieke stijl en identiteit. Met aandacht en plezier ontwerp ik een sparkling visual branding, waarmee jij in de spotlight kunt stappen. We trekken de aandacht van jouw doelgroep met een kenmerkend, tof visual design!

Samen sparren? Ik ben altijd in voor een koffiedate.

Paulien over Celina

Daphne de Windt

“Ik volgde Celina al een aantal jaar op LinkedIn, toen ik haar oproepje voorbij zag komen voor een afstudeeropdracht. Ik vond haar ontwerp-stijl altijd al tof, dus ik greep mijn kans! Op dat moment was ik op zoek naar iemand die een tof eerste product voor het Marketing Walhalla kon ontwikkelen, en het was vanaf het begin een perfect match. Celina is momenteel het doelgroep onderzoek aan het uitvoeren en het concept aan het ontwikkelen, maar ik weet nu al dat er een product uit gaat komen dat iedere startende ondernemer wil hebben!