Buro Eef

Eveline van Vliet

Daphne de Windt

Koekoek, it’s me: Eveline!

Dé creatieve merkmaker voor jou als ambitieuze vrouwelijke ondernemer.

Kijk, je kan natuurlijk zelf een logootje in elkaar draaien met wat knip- en plakwerk. Ziet er leuk uit, maar het mist de energie die zo bij jou hoort.

Als ondernemende vrouw begrijp ik als geen ander dat jij je bedrijf bént. Dat je passie er 24/7 is. Jouw persoonlijkheid vormt de basis voor je merk. En dit maakt jou uniek en goud waard!

Met mijn creatieve geest help ik je om van jouw bedrijf een knettergoed merk te maken. Met een huisstijl die je net zo fantastisch staat, en die net zo lekker zit, als je lievelingsjas. Die opvalt en de klanten aantrekt die jou een vreugdedansje laten maken. Ik zorg dat alles – en dan bedoel ik ook écht alles – waar jij mee communiceert jouw karakter ademt. Oeh yeah!

Wist je dat ik in de supermarkt verse gember altijd uitzoek op de vorm? Hoe gekker, creatiever en aparter, hoe beter. Je kan denken: gember is maar een bruin, vormeloos ding of je denkt: het is een kameel, een vliegtuig of een paard. En met die laatste blik kijk ik ook naar jou en je bedrijf. Er is zó veel moois te zien, zonde als je dat voor jezelf houdt.

Wie ben je, wat maakt je uniek? Waarvan ga je schitteren als de Eiffeltoren by night? Waarvoor mogen we je wakker maken (be careful what you wish for!) en waarvoor spring je elke dag fluitend uit bed? Ik wil het allemaal weten! Die details, eigenschappen en ideeën maken jou mooi. Laten we dat de wereld in gooien!

Ik hoor je denken: “Help! Zo’n complete huisstijl klinkt nogal abstract en groots!” Dat begrijp ik. Daarom werken we stap voor stap. Relaxed, zonder stress en met mega veel fun! Werk je samen met mij, dan kan je lekker wijntjes gaan drinken terwijl ik alles voor je regel: van logo tot drukwerk en alles daartussenin. Hatsikidee!

Hier vind je mij:

Paulien over Eef

Daphne de Windt

“Eveline sprankelt!! Beter kan ik het niet omschrijven. Altijd als je haar ziet, heeft ze een sprankel in haar ogen, je zíet haar genieten van haar werk. En óók haar werk sprankelt! Ze maakt geniale huisstijlen, iedere keer weer zó anders maar toch herken je haar stijl er direct in. Tot in de puntjes doorgetrokken, nét even anders dan anders en aangevuld met héél tof drukwerk. Denk goudfolie, wit op zwart, glans, mooie verpakkingen: het kan haar niet shiny and sparkly genoeg zijn! Het is dat ik dit werk zelf zo tof vind, maar anders zou ik haar hebben ingehuurd ;)”