Het Videocafé

Nadia Smeets

Daphne de Windt

3-2-1 ACTION!

Jij bent klaar om jouw online podium te pakken en de wereld te laten genieten van jouw aantrekkingskracht als ondernemer. Met video is dit natuurlijk dé manier om dit te doen.

Maar wacht, jij wilt écht geen standaard sh*t. Jij bent B-O-L-D, en dat wil je laten zien. Alleen, hoe doe je dat nou in de oh-zo-snel groeiende wereld van online video op een manier die past bij een unieke ondernemer zoals jou?

In ‘t Videocafé maken we vette video’s, én is het supergezellig! Wij maken er jouw mooiste feestje van hier bij de bar, gezellig!

Maar, vóór de lampen aan gaan bekijken we goed wat jij nou écht nodig hebt om ook na ons feest verder te gaan met video voor jouw bedrijf.

Zodat jij kan blijven feesten en jezelf kan blijven onderscheiden op jouw eigen online podium.

Hey enne. Wat gaan we doen?

Plan je gelijk een kennismaking in via mijn website? Of wil je eerst nog even kletsen via de DM’s op Insta? It’s up to you

Paulien over Nadia

Daphne de Windt

I love Nadia! Ik haakte aan op haar heerlijke sarcastische humor (in haar stories op Instagram roast ze onder andere iedereens wc inrichting of lunchkeuzes haha) maar bleef hangen door haar toffe persoonlijkheid én dito video’s. Nadia maakt video’s die anders dan anders zijn, doet niet mee aan suffe trends maar laat gewoon zien wie JIJ bent, in toffe video snippets, reels en interviews. Ik wil ook nog eens met haar aan de slag, want in één dag maakt ze een mega bak aan nieuwe content voor je, zodat je weer een jaar vooruit kan. Go check her out! O enne bonus; een dagje samenwerken met haar betekent ook Limburgse vlaai en biertjes in het enige echte Videocafé ;)”