Liesje Digital

Liesje Lieverse

Daphne de Windt

Ga je het avontuur aan met mij?

Hoi ik ben Liesje! Ondernemer, Website Creator en surfer 🙂

Het kostte me zo’n 2 jaar rondreizen van Spanje tot Chili (met wat tussenstops in een land of 10) tot ik eindelijk besefte dat een stabiele job met vaste uren niet voor mij is weggelegd. Ik heb het echt geprobeerd. Mijn (op een corona-job na) laatste baan was een reislustige job als duurzaam reisexpert in het noordoosten van Brazilië. Het probleem? In loondienst kon ik mijn eigen regels niet maken.

Als ondernemer kan ik dat wel. Weg met corporate duurzaamheidsdoelen waar niemand iets mee doet of suffe kerstborrels. Ik kies voor een merk, werk en leven op mijn voorwaarden, dicht bij mezelf. 

Ik geloof dat elke ondernemer een eigen (personal) brand op kan bouwen waar je blij van wordt. Volledig volgens jouw regels, zodat je je leven in kan richten op een manier die bij jou past.

En dát is waar ik je bij help. Je website is de plek waar alles binnen je onderneming samenkomt: van je aanbod tot je branding en persoonlijkheid en alles daar tussenin. De energie die je uitstraalt op je website is wat je aantrekt. En als die uitstraling past bij dat beeld in je hoofd, ga je aantrekken waar je blij van wordt. 

Dat reizen? Doe ik nog steeds. Tenzij ik verdwaal in de jungle of mijn laptop in een zwembad valt heb je d’r niet zo’n last van. 😋

Paulien over Liesje

Daphne de Windt

“Ik wilde al een tijdje met Liesje samenwerken, en nu ineens – out of the blue – hebben we twee gezamenlijke klanten tegelijk. Ik volgde haar al een tijdje op Insta en ga regelmatig stuk om haar droge, sarcastische stories. Ze neemt geen blad voor de mond en zegt waar het op staat, en echt; dat wíl je toch van een webdesigner? Iemand die niet klakkeloos uitvoert waar jij om vraagt, maar het béste resultaat voor je neerzet op basis van haar eerdere ervaring. Haar eigen website lanceerde ze nog maar net en die vind ik ook mega tof geworden,  go check it out!