Spotlight Webdesign

Mariette & Lisa

Daphne de Windt

Maak een bruisende indruk op jouw doelgroep met een optimale klantreis en vette website!

De allerleukste klanten aantrekken, helpen én behouden … dat klinkt als muziek in de ondernemersoren. Ja toch? Wat je daarvoor nodig hebt, is inzicht in de behoeftes van je doelgroep en een megavette website waarmee je het digitale podium pakt. En dat is – niet zo toevallig – precies waar wij jou als ux- en webdesigner met een achtergrond in de psychologie mee helpen.

Een oogstrelende, briljante website bouwen

Een goed ontwerp is niet alleen mooi en opvallend, maar zit ook slim in elkaar. Daarom duiken we in jouw doelen en doelgroep, om dat vervolgens samen te brengen tot een website dat van het scherm afknalt en klanten binnenhaalt. Zo wordt je niet alleen gevonden, maar ook gekózen.

VIP DAG: Klantreis in kaart brengen

Open een schatkist vol groeikansen door inzicht te krijgen in je klant. In 1 dag helpen we je helder te krijgen wie je klant is, wat de behoeftes zijn, hoe je daarop inspeelt en hoe je jouw processen, marketing en/of website optimaliseert. Je gaat met een lijst concrete acties naar huis!

Onze grote missie: meer geluk en welzijn

Bijdragen aan de gezondheid van mensen en de wereld blijer te maken: dat is onze focus. Ben jij een ondernemer die dezelfde missie deelt? Dan helpen we jou graag een bruisende indruk te maken op jouw doelgroep. Samen maken we dan nog meer impact en dragen we bij aan dit mooie doel.

Ready for take off? Plan dan een gratis kennismaking in en neem even contact op!

Fleur over Spotlight

Daphne de Windt

De meiden van Spotlight Webdesign zijn een schatkist aan energie, passie, kennis, wijsheid en positiviteit. Ze zijn geweldig in het brainstormen over user experiences en adviezen geven op het gebied van user interfaces. Ze hebben mij ontzettend geholpen met de input voor een animatieproject! Daarnaast maken ze natuurlijk de meest mooie websites. Hun vibe, I love it! Ik raad hen aan iedereen aan!”

Tamara over Spotlight

Daphne de Windt

“Mariëtte en Lisa doen hun bijnaam ‘the Positivity Powerhouses’ echt eer aan! Tijdens de take-over van het account van Het Marketing Walhalla was ik wat onzeker. Maar daar waren zij als mijn grootste cheerleaders! Daardoor voelde ik mij een stuk zelfverzekerder. Maar ook buiten Walhalla zijn ze superfijne ‘collega’s’ die altijd klaar staan om met mij mee te denken. Dus zoek je iemand die je helpt om positief en zelfverzekerd het avontuur van online ondernemen aan te gaan? Dan moet je echt bij Mariëtte en Lisa zijn!”

Paulien over Spotlight

Daphne de Windt

I love de energie van Mariëtte en Lisa! Gelijk sinds ons eerste contact via Instagram was het één groot feest, vol positiviteit en herkenning. We werkten samen aan de webshop van het Marketing Walhalla, zo fijn om deze twee gestructureerde chicks achter mijn kont aan te hebben! Alles voelde gelijk veel makkelijker en overzichtelijker, in plaats van onmogelijk haha! En hun stijl is zo sparkly, met vrolijke patroontjes en tóch overzichtelijk, ik word er echt blij van!”