Zon in je Copy

Annelies Ludwig-Kaan

Daphne de Windt

Hai, ik ben Annelies!🙋‍♀️

Copycoach. Communicatiestrateeg. Eindredacteur. En hier om jouw teksten te laten shinen.

Met m’n 22 jaar ervaring in marketing en copywriting (yep, old👵) weet ik één ding zeker: zonder goede teksten geen succesvol bedrijf. Kun je helder en aantrekkelijk vertellen wie je bent en wat je doet, dan weten klanten je te vinden en wordt verkopen een makkie.

Maar ja. Da’s vaak nog best lastig 😬

Veel bedrijven en ondernemers doen prachtige dingen, maar dat zie je in hun (saaie) websites en (zouteloze) content helemaal niet terug. Wát ze zeggen is best oké. Maar hóe ze het zeggen… daar gaat het in mijn ogen vaak mis.

Want: your vibe attracts your tribe. Dus wil je het liefst saaie klanten? Dan zit je helemaal goed met je saaie teksten. Mij niet bellen dan 😉

Maar wil je dat de allerleukste bedrijven of ondernemers staan te springen om jouw klant te worden? Zorg dan dat de teksten op je website en social media net zo hard shinen als jijzelf! Oftewel: zorg voor een beetje zon in je copy.

Als copycoach en communicatiestrateeg help ik je graag om die zon in je copy te toveren. Jij schrijft zelf je teksten (want dat kun jij 🤩!), en ik help je om ze zó te optimaliseren, dat ze recht in de roos schieten bij jouw ideale klant 🎯

Hier vind je mij:

Paulien over Annelies

Daphne de Windt

“Annelies staat bovenaan mijn lijstje om nog eens mee samen te werken, want dat hebben we nog niet gedaan! What a shame!  Wat we wél hebben gedaan, is een dagje co-“worken” en cocktails drinken 😉 Supergezellig, want; alles wat Annelies doet, is zonnig, gezellig en een feestje. En als je dan toch op haar website zit om haar geniale schrijfcoachingstraject te checken; er werkten maar liefst VIER Walkuren aan de website: Manja (branding), Linde (foto’s), Loes (webdesign) en uiteraard Annelies zelf! Dit soort magic krijg je, als meerdere Walkuren samenwerken!”