Door Celina
10 mei 2023

Step into the spotlight! ✨

Klaar om te shinen met jouw business? Val op met jouw sparkling visual branding. 💥

Van een tof moodboard dat de basis zal vormen van de rest van jouw visuele identiteit, tot aan gave designs die helemaal aansluiten bij je unieke stijl en identiteit. Zo maak jij met zelfvertrouwen jouw business zichtbaar voor de doelgroep!

Opvallen met je business? Dat start bij het neerzetten van een sterke basis voor je visual branding. Een huisstijl die je unieke identiteit laat zien, werkt als een echte eyecatcher. Shine with your style, zo kun jij jezelf zichtbaar maken op een manier die bij jou past. 🙌🏼

Wanneer we aan de slag gaan met jouw huisstijl pakken we het op vanaf het begin. Van logo, lettertypes, kleuren, verwerkt in een brandbook, tot aan de uitwerking ervan in onder andere visitekaartjes, drukwerk en Social Media templates.

Door alles visueel te laten kloppen zorgen we ervoor dat jouw merk herkenbaar wordt voor de doelgroep. Daarnaast creëren we een eenheid in jouw merk zowel online als offline. Be unique met jouw eigen sparkling visual branding!

Samen gaan we aan de slag met het visualiseren van jouw merk.

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien