Door Marinka
21 maart 2023

Let me tell you a story..

Ik vertel verhalen. Op verjaardagen en tijdens etentjes. Met mijn illustraties, mijn (toekomstige) werk als voice-over en..

..Op Instagram! Er is namelijk een plekje hier op The Gram wat echt mijn persoonlijke speeltuin is; mijn stories. Ik ben er bijna elke dag te vinden en inmiddels heb ik alle attracties die je er kunt vinden (passende gifjes zoeken, de juiste muziek, alle soorten stickers die er zijn, grappige en makkelijke truukjes) geprobeerd en gekeurd. And I love it!

Stories zijn een hele toffe manier om mensen joú te laten leren kennen. Je kunt ze letterlijk een kijkje geven in je onderneming/leven. Hoe tof is dat?!

En dan hebben we het dus weer over.. drumroll.. zichtbaarheid! (Gaat het je al tegenstaan? Hou nog even vol!)

Zichtbaar zijn is een groot thema als je start met ondernemen maar ook als je al een tijdje bezig bent. Je kop op beeld is eigenlijk gewoon een must (Ja sorry, mooier kan ik dat niet maken.. wel makkelijker. Let maar op)

Wist je namelijk dat je mooie koppie slechts een deel is van jouw zichtbaarheid? Nu mag je aan de slag met het vertellen van verhalen. En daar komt meer bij kijken dan alleen je gezicht op video. Want zeg nou zelf, een film met een uur lang alleen een hoofd in beeld, daar zit niemand op te wachten.

Ik neem je deze week mee in de wereld van stories maken. Wat werkt? Hoe zorg je voor connectie met je volgers? Hoe hou je hun aandacht vast? Want het volgende leuks is slechts een swipe away.

Laat je me onder deze post weten of jij al lekker gaat in je stories?
En.. heb je er vragen over? Stel ze!

Dan beantwoord ik ze via..

Je raad het al hè..

Tot daar!

Liefs, Marinka

Lekker aan de slag?

Tof dat je met je marketing en branding bezig bent! We helpen je hier graag mee. Leuker kunnen we het wél maken, én makkelijker.

Doe-het-ZELF: in de Walhalla Webshop vind je DIY producten om lekker zelf aan de slag te gaan, simpel én met een hoop FUN! We breiden deze shop continu uit, dus kom je regelmatig even gluren? 😉

Doe-het-SAMEN: besteed je het liever uit? Onze Walkuren helpen je graag verder! Op deze pagina stellen ze zichzelf allemaal voor, en vind je hun contactgegevens. Geen idee met wie je een match hebt? Stuur mij dan even een bericht!

werk-aan-jouw-merk-paulien